Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Flashcards
Orchard Toys Flashcards Orchard Toys Flashcards Orchard Toys Flashcards Orchard Toys Flashcards Orchard Toys Flashcards

Orchard Toys Flashcards


 

21.30 Лева

ORCH019
В наличност
+

Този продукт ще бъде наличен на 06/10/2020

50 цветни двулицеви карти Flashcards за ранно обучение на думи, букви,цифри и елементарна математика!

Тези 50 карти помагат за ранно обучение на думи, цифри , букви и елементарна математика, като първо се миксират думи и цифри, които децата да научат. Играта може да се направи по-трудна с развитието на детето, например - първо картите може да се използват за асоциация картинка-дума, а след това може да прерастне в изговаряне на букви и четене на думите на гърба на картата. Flashcards включва много голямо разнообразие от думи от по-прости думи с 3 букви до по-сложни с 5 букви. С тях лесно може да научите основни думи на английски език - първо детето може да свързва картинката с думата на английски език след това може да спелува думата буква по буква, може да включите и учене на цифри и броене(има карти ц цифри и определен брой животинки отпред, например 5 ), а елементарна математика може да учите като събирате и изваждате 2 карти с цифри, може да използвате както предната част , на която има картинка, така и задната, на която има цифра.

Картите Orchard Toys включват голямо разнообразие от теми, като животни, храна, предмети, дрехи, растения и време. С любимият Orchard Toys стил и дизайн, картите грабват от пръв поглед и са голям размер - перфектни за мъничките ръчички!

Съдържат:

50 карти

1 брошура с инструкции

За възраст 3-7 години

Играчи 1+

 

 

Образователни предимства

 

Насърчава дискусиите
Изгражда умения за броене и смятане 
Насърчава наблюдателните умения
Подобрява езиковите умения и грамотността

 

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти