Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Dotty Dinosaurs Game  3-6 години
Orchard Toys Dotty Dinosaurs Game  3-6 години Orchard Toys Dotty Dinosaurs Game  3-6 години

Orchard Toys Dotty Dinosaurs Game 3-6 години


 

29.10 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH062
В наличност
+

Игра на цветове и форми с дружелюбни динозавърчета!

Помогнете на динозаврите да намерят своите изгубени точки! Тази забавна игра има двулицеви борд карти за игра във формата на динозаври, като от едната страна се играе на форми, а от другата на цветове. Хвърлете зарчето със формите или цветовете и станете първият, който е покрил динозавъра си с правилните форми/цветове.

В играта има няколко борд карти с форма на динозаври, които децата и родителите могат да обсъждат по време на игра. Също така ще имат възможност да коментират формите, които виждат в играта от прости форми, като кръгчета и квадрати до полукръгове и шестоъгълници

Съдържа:

4 борд карти Динозаври

24 форми

24 многоцветни форми

1 зар с форми

1 зар с цветове

1 чашка за зар

1 брошура с инструкции на английски език

Възраст: 3-6 години

Играчи: 2-4

Образователни предимства

Насърчава разпознаването на цветовете
Насърчава наблюдателните умения
Изгражда лични и социални умения
Изгражда уменията за форми и напасване
Игра 2 в 1

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти