Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Dinosaur Race Board Game
Orchard Toys Dinosaur Race Board Game Orchard Toys Dinosaur Race Board Game

Orchard Toys Dinosaur Race Board Game


 

36.90 Лева

ORCH086
Не е наличен
Следете, бройте и предвижте динозаврите си до финалната линия!

Борете се здраво, за да си спечелите място на подиума, заедно с лъскав медал!
В тази вълнуваща игра на късмета, всички динозаври се движат едновременно към финалната линия, за да спечелят бронзовия, сребърен или златен медал! Играчите заемат стартова позиция, подреждайки динозаврите си. Следваща стъпка е по ред на номерата да завъртят спинера, който показва на всеки играч дадено изображение. Всяка игра върви с 16 двойни чипа, които съдържат картинките от спинера. Когато той бъде завъртян и се спре на дадена картинка, играча следва да вземе всички чипове с това изображение. Ако чиповете са 3, то неговия динозавър трябва да бъде преместен 3 полета напред. Както казахме чиповете са двойни, след като играча е преместил динозавъра си, той обръща чиповете от другата им страна и ги оставя отново на масата. Кой ще спечели?
Тази забавна настолна игра учи децата да бъдат по-наблюдателни, а също така и да броят, по приятен начин, в който има роля цялото семейство! 
 
Играта съдържа:

- 1 игрова дъска 
- подиум
- спинер
- 16 двустранни чипа с динозаври
- 12 медала ( х4 златни, сребърни и бронзови)
- 4 динозавъра + поставки за тях
- 1 брошура с опътвания

Играта е подходяща за деца: от 3 до 6 години 
Играчи: 2-4

Обучителни ползи:

Окуражава дискусиите
Развива уменията за съвпадение и памет
Разработва цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти