Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Shopping List Extras - Fruit & Veg
Orchard Toys Shopping List Extras - Fruit & Veg Orchard Toys Shopping List Extras - Fruit & Veg

Orchard Toys Shopping List Extras - Fruit & Veg


 

15.40 Лева

ORCH090
В наличност
+

Тази игра може да се ползва като разширение на играта Shopping List!

Прибавете черпак със забавление към играта Shopping List с още повече продукти от ежедневието ни, както и възможността да играете с до 6 играчи!

Децата ще се забавляват да откриват здравословните храни в супермаркета. Играта може да е допълнение към популярната игра за пазаруване Shopping List. Идеята е децата да добавят в пазарската си количка всички продукти от листа им за пазар. Разширението "Плодове и зеленчуци" учи децата за здравословното хранене, включително и ежедневните храни като картофи и круши, пък и по-необичайните, като аспержи и киви.

Тази игра е за 2 играчи (за 6 ако е комбинирана с Shopping List) и е подходяща за възраст от 3 до 7 години.

Играта съдържа:

- 2 пазарни колички
- 2 списъка за пазар
- 16 карти с продукти
- 1 брошура

Играта е подходяща за деца: от 3 до 7 години
Играчи: 2-6

Обучителни ползи:

Окуражава дискусиите
Насърчава въображението в играта
Развива способностите за картографиране и памет
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения
 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти