Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Farmyard Dominoes Game
Orchard Toys Farmyard Dominoes Game Orchard Toys Farmyard Dominoes Game

Orchard Toys Farmyard Dominoes Game


 

21.30 Лева

ORCH006
В наличност
+

Този продукт ще бъде наличен на 06/10/2020

Едно забавно, шарено домино на фермерска тематика!

Тази игра се развива във ферма с домашните животните, които децата обичат толкова много! Играчите играят, всеки по своя ред, и целят да напаснат линията на доминото със същото животно, каквото е поставил и предишния играч. Картите следва да вървят в права линия. Всяка карта, която бива поставена, трябва да съответства на цвета и/или на предходното животно. Подобно на класическото домино, играта продължава, докато последния играч остане без карта със съответстващо животно. Победителят е играчът, останал без нито една домино-карта или ако няма такъв, то победител е този с най-малко домино карти!

Играта включва 28 картонени домино-карти с лика на приятелски настроени, фермерски животни. Те освен, че насърчават уменията за напасване и откриване на съвпадения, но и могат да се използват, за да се научат децата за различните видове животни, които могат да открият във фермата и/или в провинцията, и то докато си играят!

Играта съдържа:

- 28 домино-карти с фермерски животни 
- 1 брошура с инструкции на английски език

Играта е подходяща за деца: от 3 до 6 години
Играчи: 2-4

Обучителни ползи:

Насърчава дискусиите
Развива способностите за картографиране и памет
Развива лични и социални умения
Насърчава наблюдателните умения
 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти