Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Dinosaur Lotto Game
Orchard Toys Dinosaur Lotto Game Orchard Toys Dinosaur Lotto Game Orchard Toys Dinosaur Lotto Game Orchard Toys Dinosaur Lotto Game Orchard Toys Dinosaur Lotto Game

Orchard Toys Dinosaur Lotto Game


 

21.30 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH036
В наличност
+

Цветна игра, развиваща детската памет в една дива, динозавърска среда!

Dinosaur Lotto е перфектната игра за Вашите малки динозаври - ентусиасти! Целта е играчите да запълнят цветните си, бордови, карти с динозаври и да бъдат първи, нареждайки всички дублирани картинки върху тях.

Има два начина за игра. Единия е с илюстрирани полета, където просто трябва да се намери правилният символ и да се постави върху картата, а вторият е с празни полета, където с помощта на силна памет трябва да се постави правилния символ! Първият метод е в пъти по-лесен от втория. По кой ще играе, зависи от детето. По-малките и по-големите играчи могат да играят заедно, като просто обръщат картите.

Играта предлага голямо разнообразие от видове динозаври, същества интересни за проучване от малките изследователи!

Играта съдържа:

- 4 двустранни бордови карти
- 24 карти с различни илюстрации 
- 1 брошура

Играта е подходяща за деца: от 3 до 7 години
Играчи: 2-4

Обучителни ползи:

Насърчава дискусиите
Развива способностите за картографиране и памет
Развива лични и социални умения
Насърчава наблюдателните умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти