Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Slug In A Jug
Orchard Toys Slug In A Jug Orchard Toys Slug In A Jug

Orchard Toys Slug In A Jug


 

21.40 Лева

ORCH011
Не е наличен

"Slug In A Jug" е забавна игра с английски, римуващи се думи! Има 3 прогресивни начина за игра - "Глупави изречения", "Намери римата" и "Двойки рими"!

В "Глупави изречения", играчите трябва да открият двойки рими и да се опитат да ги използват и двете в 1 изречение, което ще накара всички да се кикотят! Децата се насърчават да римуват по-дълги изречения. Колкото повече рими намерят, толкова повече точки получават! Този вариант на играта е за по-напреднали в английския език деца, тъй като съставянето на изречение не е много лесна задача на чужд език!

В "Намери римата" и "Двойки рими" децата търсят възможно повече римуващи се думи на 1 определна. Тези 2 варианта са подходящи за по-малки деца, които тепърва навлизат в английския език, а и римите.

Във всяка вариация на играта, децата могат да научат различните думи и рими, слушайки как те се произнасят и пишат на английски език. A ако се затруднят с римуването, те просто ще трябва да сравнят и подберат еднаквите цветове на подчертанието на думите - cat - bat - hat! Това от своя страна стимулира разпознаването на различните цветове.

С участието на сладки и цветни илюстрации в комбинация с прости и сложни думи, картите могат да се използват и като флаш карти за преподаване на английски  правопис, фонетика и говор.

  • Комплекта съдържа:

- 48 карти с илюстрации и рими
- 1 брошура с инструкции на английски език

  • Играта е подходяща за деца на възраст 5-9 години
  • Играчи: 2-4

Образователни ползи:

Насърчава дискусиите
Насърчава уменията за изговаряне на английския език и правилното произношение
Развива лични и социални умения
Насърчава наблюдателните умения
3 метода за игра

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате