Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game
Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game

Orchard Toys Match and Spell Next Steps Game


 

21.40 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH218
В наличност
+

Match and Spell Next Steps е перфектното продължение на най-продаваната и награждавана игра на Orchard Toys - Match and Spell . Насочена към деца на 5 и повече години, играта спомага за развиването на по-напреднали умения за четене и правопис на английски език, използвайки звуци и съчетания.

Играта се играе чрез съставянето на разнообразни познати и чужди, по-сложни, думи. Като започнем от от "Moth" (молец) до "Balloon" (balon), с помощта на цветни илюстрации и надписи за откриване на думите. Родителите могат да използват картончетата със смесени букви и звуци, за да насърчат и помогнат на децата да изговорят индивидуалните звуци, както и да изричат целите думи на глас. В играта има 18 думи.

След като децата станат по-уверени, те могат да обърнат дъските наопаки, за да използват празната страна на играта. Тя е по-голямо предизвикателство за тях, тъй като думите не са изписани и тяхна задача е да ги съставят правилно. Играта приключва, след като свършат всички думи.

Тази цветна и забавна игра е чудесен начин да въведете децата си в правописа и фонетиката, на английската реч, по забавен и прогресивен начин. За по-малките деца на 4 и повече години препоръчваме предшественика на тази игра - Orchard Toys Match and Spell.

  • Комплекта съдържа:

- 18 двустранни картончета с думи
- 78 картонени буквички
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца на възраст 5+ години
  • Играчи: 1-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра

Образователни ползи:

Насърчава дискусиите
Насърчава уменията за изговаряне на английския език и правилното произношение
Развива способностите за напасване на еднакви елементи и паметта
Насърчава наблюдателните умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти