Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение
Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение

Moluk: Оферта Bilibo + Pilla + Подарък Bilibo чанта за съхранение


 

72.30 Лева

43035 + 43230 + 43000
+


Bilibo е с вас навсякъде! Ето защо чантата за носене Blibo е необходима, за да бъде в безопасност и детето може да го вземе със себе си!
Вземете специалната чанта за носене напълно БЕЗПЛАТНО с предложението Bilibo, във всеки цвят, който искате, а страхотната гумена играчка 

Oogi Pilla

 в оранжев цвят, която ще залепне за всяка повърхност и подобно на всички играчки Moluk, предлага много часове забавление!

Вижте подробно игрите от офертата:Уникалният и награждаван Bilibo

Позната на всякъде за една от най-иновативните и гъвкави игри!

Заблуждаващо проста и магически привлекателна, емблематичната форма на черупката и ярките цветове на Bilibo незабавно очароват децата!Bilibo стимулира любопитството, ангажира въображението и игриво възпитава основни двигателни умения и баланс.

И момчетата, и момичетата намират неограничени начини да играят с Bilibo, използват го, за да станат и да се въртят, да се скрият, да седнат или легнат.

Те ще се въртят с часове!

Bilibo предлага часове забавление, както на закрито, така и на открито през цялата година.

От реализирането си през 2001, той завладява деца, учители и родители. Печели множество награди на изложения за играчки по цял свят, както и е изложен в МоМА- Музей на Модерното и Съвременно Изкуство в Ню Йорк, като част от изложбата  "Векът на Детето: Израстване с Дизайн, 1900-2000".

Характеристики: 

  • Устойчив на удар и ниски температури
  • Тежест: 750g
  • Не съдържа BPA, фталати и латекс
  • 100% рециклируем материал
  • Размери: 39x39x22cm  
  • Пподходящо за деца от 2 годинки 

 

Oogi Pilla е охлювът, който залепва навсякъде!

Той е създаден, за да вдъхнови фантастични истории и да ги оживи в ръцете на децата.

Oogi Pilla е странно малко същество с петкраки вендузи, които позволяват на децата да изпитат уникалната им сила на всмукване и стъпване.

Pilla е идеална за тренировка на фината моторика!

Залепва се за ваната, залепва за леглото, залепва за очилата ... това е специален смукателен охлюв.

Еластичният му материал кани децата да експериментират и играят, използвайки въображението и всичките си сетива.

Колкото и да го дърпат, не се къса и чупи, тъй  като той е ужасно еластичен!

Може да изглеждат странни на пръв поглед, но са много забавни за децата и това помага да се стимулират двигателните и зрителните им умения! 

Изработена от висококачествен силикон.

Без BPA, без фталат, без латекс.

Той е безопасен, издръжлив и лесен за почистване дори за съдомиялна машина.

Подходящ за деца над 3 години.

Няма намерени мнения

.
Добре дошли в света на Moluk!

Добрите играчки помагат на детето да открие какво може то, а не какво може играчката!

 

 

 

 

Нашите играчки са покана към детето, независимо от възрастта и пола. Те оставят място за въображението и подканват децата да измислят свои собствени играи, вместо да консумират готови идеи. Ние страстно вярваме във важността на активната, отворена игра, така че да расте заедно с детето и да открива нови възможности и приложения в различни възрасти. Всички игри на Moluk работят заедно и се допълват взаимно.

 Игра и Учене

Когато планираме нова играчка, ние разчитаме на най-новите изследвания по неврология и се консултираме с експерти по детско развитие и трудова терапия.
 
За да помогнете на децата със сложни задачи като четене, писане или математика, е жизненоважно децата да бъдат изложени на широк спектър от сензорни стимули в ранните години. Те трябва да се докосват, да се движат с цялото си тяло и всичките си сетива.
Творчеството, въображението и съпричастността между човешките умения никога няма да бъдат заменени от машини. Точно тези умения се култивират от игрите на Moluk!
 


Устойчивост 
Ние използваме трайни, висококачествени материали, които са 100% безопасни, лесни за почистване и насърчават децата да играят навън с естествени елементи като вода, пясък или сняг.
Всички наши играчки могат да се рециклират напълно.
Няма боядисани парчета.
Няма материали, които да не могат да бъдат рециклирани.
Без PVC, без фталати, без BPA.
 
Най-важното:
Играчките са универсални и са проектирани да издържат и предизвикват децата на всеки етап от тяхното развитие. Ресурсите и енергията, необходими за създаването на играчка, винаги зависят от стойността на играчката и годините на използване, на които ще й се радвате. В това отношение играчките Moluk имат минимален екологичен отпечатък.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти