Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Тротинетки - Super U- Zoom

Най-добрите тротинетки за малки и пораснали деца са U-Zoom! Произведени от всепризнатата компания за колела за баланс Kiddimoto!

Тротинетките са триколесни - с две предни и едно задно колело. Те имат алуминиева рамка, която ги прави удароустойчиви и изключително здрави. Имат стоманен волани, които прави возенето гладко.

Волана на Super U- Zoom е регуируем, което прави тротинетките гъвкави и ергономични. Височината му се регулира от 68 см, до 72 см и 76 см, така че да расте заедно с детето.

Светещите колела придават на малките ездачи самочувствие и те се возят гордо навсякъде!

Детето се научава да управлява тротинетката си, използвайки тежестта и наклона на тялото си. По този начин то развива двигателните си умения и баланса.

Управляващата система е лесна за овладяване от детето и спомага за по-добрия му баланс. Големият подобрен борд предлага стабилност и максимален баланс на тялото, намалявайки шансовете за падане, което прави шофирането по-безопасно.
 
Тротинетките са леки и се сгъват на две с едно движение, така че можете да ги носите навсякъде лесно и бързо и без да заемат място, когато не ги използвате.

Тротинетките U-Zoom притежават отличителен дизайн! Предназначени са за деца от 4г до 8 годишна възраст. Помат им да придобият по-голямо самочувствие в този "срамежлив" етап от живота.

Изгледайте видеоклипа с невероятните U-zoom тротинетки:

Ревюта

Няма намерени мнения