Jakabel

Защитата и щурата забава на слънце са мисия ВЪЗМОЖНА!!

Защитете детето си от опасните слънчеви лъчи с колекциите на Jakabel с максимален слънцезащитен фактор UVP 50+!

Красиви, стилни и удобни дрехи и аксесоари, които малкото Ви ще носи с удоволствие!

Много е важно да защитим децата си от слънцето, още от самото им раждане!
Jakabel предлага нежни към кожата продукти, изработени от висококачествен полиестер и ликра, с максимална - UVP 50+ защита от слънцето.
С Jakabel детето ВИ ще бъде защитено от главата до петите! :)

  • Бански долнища - облицовани с мек неопрен, който държи бебето на топло и в безопасност от нежелани "инциденти" във водата.
  • Шапки с UV защита (тип легионер) - с UVP 50+ защита и отлично съотношение на качество, ликра/полиестер. Имат дълъг плат на тила, който защитава вратлето и ушите на детето от слънцето.
  • Слънцезащитно облекло - изключително леко, с максимален слънцезащитен фактор UVP50 +. Материята изсъхва бързо, а цветовете остават неразаличими от нови, с времето на използване и хлора в басейните.

  • Плажни обувки - изработени от неопрен с противоплъзгаща се подметка , идеални за игра във вода и на плажа. Те ще улеснят бебето Ви да ходи по камъни или пясък, който понякога така лошо пари.. Също талка предпазват децата от  подхлъзване на мокри повърхности
  • Халати и хавлиени кърпи - Ултра нежни, много удобни за плаж, басейн и дори вкъщи! Изработени от 100% памук и UV защита UPF 50+

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив