Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло
Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло

Jabadabado: Детска индианска палатка - Типи в бяло


 

194.00 Лева

JB-K040
В наличност
+

Превърнете детската стая в магическо място с нашата стилна Типи - Палатка!

Тя създава уютен кът в детската стая, в който децата могат да играят, да четат приказки, да създадат вълшебния свят, който си представят и да се гмурнат в него!  

Лесно се монтира и може да се транспортира до всяка точка на къщата!

Произведено в Швеция от чисти рециклирани материали, за да се намали използването на природни ресурси и енергия. Може да се ползва само на затворени пространства! С велкро закопчаване на входа, за да може "вратата" да стои прибрана в отворено положение. С прозорец, който пропуска светлина отвън - вътре ( а и, за могат мама и тати да следят случващото се вътре, без да нарушават играта на децата си). 

Палатката заема минимално пространство, кагато е сгъната. Сглобяването става за нула време.

Пере се в пералня на 30 градуса. 

Индианската палатка Jabadabado ще се превърне в любимо убежище на малчуганите! Там те ще могат да създадат свой собствен свят, за който си мечтае всяко дете!

Размери: Опаковка 95 * 21 * 12см;
Продукт: 165 * 100 * 100

Препоръчваме ви да разгледате