GroRomper - Спални чували с карчета и ръкави

Представяме Ви новото попълнение в продуктите за спане на английската марка Gro, специализирана в безопасния детски сън, а именно спалните чували, с крачоли и ръкави, за сладък сън - GroRomper!

  След огромния успех, който пожъна със спалните чували за новородени, английската компания Gro решава да произведе спално облекло и за подрастващите деца - от 12м. до 24м. и от 24м. до 36м. Знаейки, колко важно е средата, в която те спят да бъде нежна, топла (достатъчно, не и прекалено) и уютна, те създадоха спалните чували, с крачоли и ръкави, за сладък сън - GroRomper. Те наподобяват спалните чували, но с допълнение - ръкави и крачоли, които позволояват свободното движение на ръцете и краката на вече активните деца. 

   Groromper е компактно, всичко в едно решение. Той играе ролята на пижамка и одеало едновременно! 

Да, обличайки спалния чувал, детето Ви не се нуждае от повече завивки. Благодарение на висококачествения жакардов материал, от който е изработен, температурата ще бъде постоянна през цялата нощ. При зоната на подмишниците, до китката има мрежеста тъкан, която предоставя циркулацията на въздух и предотвратява потене и прегряване!

 GroRomper е проектиран въз основа на същото високо ниво на безопасност, което спалните чували Grobag поддържат с характеристиките си като:

- правилно и равномерно разпределение на температурата;

- мрежест материал от подмишницата до китката за проветрение; 

- луксозна, комфортна жакардова тъкан, която ги ОБлИЧА с топлина!

 Свобода на движенията! 

GroRomper си има крачоли, за да имат децата свободата да се протягат и да скачат в леглото си сутрин, а след това спокойно да продължат с всичките си важни детски дейности за деня! 

  Защитно покритие за босите крачета! 

След като се разсънят, те могат спокойно, сигурно и безопасно да вървят, тъй като на стъпалата на гащеризона има неплъзгащи се точки, които няма да им позволят да се подхлъзнат дори и на равни, лъскави повърхности. 

 Идеален за път!!!

GroRomper е перфектен за столчето в колата, тъй като 5-точковият колан се захваща лесно и безопасно, така че да можете да преместите детето си от там, без да го будите.

Спалните чували GroRomper се препоръчват за стайна температура в порядъка 16-20°C. 

Изгледайте клипчето и научете още за GroRomper:

Няма продукти в този раздел

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив