Поръчайте сега: 0888 06 17 79

GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees
GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees

GroSnuggle Чувал за повиване с екстракт от Алое Вера 2.5 тог 3-9 месеца Treasure Trees

GRO, 0-4 месеца


 

80.20 Лева

491376
В наличност
+

Този продукт ще бъде наличен на 31/10/2021

Чудите се дали да повивате бебето си или директно да преминете към спално чувалче?

С новия чувал за повиване 2 в 1, ще имате най-доброто от двете.

Увивайки бебето в пелена, то ще се чувтства сигурно, тъй като това ще му напомня за утробата на мама. Повиването ще помогне на бебето Ви да заспива по-лесно и да спи по-дълго време.

 Тази луксозна пелена е изработена от супер мека, богата на бамбук материя с патентованата подплата на Gro - ALOEKIND ™. Тя е уникална памучна тъкан, в която по естествен начин е втъкано успокояващо алое вера. Това прави спалните чували от серията, изключително меки и нежни към бебешката кожа. Все качества, осигуряващи идеална и комфортна среда за сън.

 

 

Уникалните шевове в предната част, предоставят достатъчно пространство за естествената поза за спане на краката - жабка. А клипсовете на процепите за ръце, позволяват повиване с ръце в чувала или свободни отвън.

Увивайки бебето през ръцете, ще му осигурите чувство на безопасност, също както е било в утробата. От друга страна естественият рефлекс ще намалее. Това ще рече, че то ще рита, маха и ще се върти по-малко, което ще му помогне да спи по-спокойно и по-дълго време.

Формата "пясъчен часовник" на пелената създава още по-добро прилягане и гарантира, че краката на бебето са в естествено положение „жабка“ по време на сън. Това е изключително важно за правилното развитие на тазобедрената му става!

Ципът е двоен и двустранен и Ви помага в смяната на памперси, без да притеснявате, че смущавате бебето си, особено през нощта!

    

Олекотения плат е идеален за помещения с температура около 21-25°C, а страничният цип се отваря от долу нагоре, което прави смяната на пелени по-лесна, без да безпокоим бебето.

Много лесно се използват и са създадени от Gro, фирма експерт в областта на безопасния детски сън.

  • Увийте ръцете вътре или ги оставете навън за по-лесен преход от утробата на мама към спалния чувал;
  • Спобобстват за здравословното развитие на тазобедрената става - специално създаден, за да позволи на краката да растат по естествен начин;
  • Лесна употреба - Двупосочен цип за лесна смяна на памперса;
  • Предоставят комфорт - много мека материя и перфектно прилягане;
  • Пелена за повиване и спален чувал в едно.

Подходящ за бебета на възраст 0-4 месеца, с тегло 3-6 кг (51-62 см)
Идеален за температури от 16-20°C Light  е за топли стаи между 21-25 °C.

Gro Snuggle предоставя на вашето бебе безопасен и комфортен сън!

Няма намерени мнения

Как да обличате бебето под Gro snug зависи от това колко е дебел той и каква е температурата в стаята.

Моля следвайте инструкциите по-долу, които са включени и към Gro Snug, който ще получите.

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти