Поръчайте сега: 0888 06 17 79

GIGi Blocks - Сгради от блокчета

Перфектната игра за всяко дете!!!

 Всички деца обичат да строят... собствен дом, замъци, крепости, всякакви магически предмети и сгради, плод на тяхното въобръжение! Ето защо се нуждаят от подходящи материали, вместо да използват одеяла, възглавници и кухненски столове.

Сега можете да им осигурите подходящи материали, за да развихрят въображението си. Подарете на децата си най-качествените блокчета и само наблюдавайте колко креативни са те, създавайки свой свят, в който да се потопят и да си играят.

 Те могат да строят къщи, кораби, динозаври, крепости, замъци, зоологически градини, кухни, магазини, космически кораби и всичко, което им дойде наум!

 Веднъж след като се уморят или пък им омръзне създадената фигура, със същите блокове те могат да създават чудни, нови фигури и сгради.

Само гледайте, колко различни неща може да създаде детето Ви с тази игра.

 


 Блокчетата имат изклчително лесна система за монтаж!

Децата ще създават здрави и стабилни структури. Всеки елемент ще остане на място си, докато детето ви го иска там! След това ще бъде лесно да ги мести и променя, за да създаде следващата конструкция, която му хрумне.

Ето какво представлява всяко блокче и как се сглабя:

 

Вижте какво можете да създавате с GiGi Blocks:

 

 

 

 

 След играта приключи, можете лесно да скриете блокчетата!

Когато тухлите не се използват и децата Ви не иуграят с тях, просто ги наредете като кула и ги плъзнете в ъгъла на стаята или просто ги приберете до стената.

 

 

 Блокчетата са толкова здрави, че дори можете да седнете на тях!

Уверете се, че сте компенсирали теглото си, като покриете тухличките с плоска повърхност.

Изпитано е, че теглото на всяко парче в пакетите XXL издържа 26 кг, а от XL пакета - 24 кг. 

 Блокчетата са леки, като перо!

Те са изработени от картон с тъкани. Всяка част тежи едва 47.9 грама. Всеки блок е съставен от висококачествени материали и има процепи, които правят ръбовете им гладки и сигурни.


 Открийте всички уникални функции, които децата обичат в GiGi Bloks! 


 

 Всяка тухла е с достатъчна големина, че веднага да привлече вниманието на Вашето дете! Но най-важното е да се позволи на децата да градят това, което желаят в естествени размери. Да превърнат фантазията си в действителност!

Веднъж готови, те могат да променят конструкцията към друг вид игра. Докато се забавляват, те развиват уменията си.

 Системата за сглобяване допринася за създаването на здрави и стабилни структури. Всичко ще остане на място, докато детето Ви го иска.

 Техният естествен цвят е един от ключовите елементи, които децата харесват. Това е така, защото цвета им позволява да рисуват каквото пожелаят върху блоковете, така че да ги адаптират към историята на играта, в която са се гмурнали. 

Изгледайте видеото, за да видите как се използват GiGi Blocks:

 

 GiGi Bloks са отличени като най-добрия избор за играчка за строителство!

 

Няма продукти в този раздел