Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят
Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят

Ezpz подложка за хранене Mini Bowl в розов цвят


 

27.30 Лева

MB-P7424U
В наличност
+
Разпилява ли Вашето дете храна, нявсякъде около себе си, докато се храни? Преобръща ли купичката си? Мръщи ли се, когато му сервирате едно ястие, заедно с друго? Решението е Ezpz!
 
 

Подложката на Ezpz - Mini Bowl е "всичко в едно" - табла + купичка. Тя е предназначена да улесни детското хранене, като го направи по-малко хаотично и проблемно и по-забавно! Подложките са изработени от 100% чист силикон, подходящ за храна и гарантиращ, че подложката ще остане задраво "залепнала" за масата и няма да се пързаля и разлива. Чрез тях детето Ви ще се научи да се храни само и ще усъвършенства двигателните си умения. Подложките са хипоалергични. По тях НЕ се задържат бактерии и мухъл и силикона не се износва. Изработени са БЕЗ вредните пластмаси BPA, BPS, PVC и фталати. 

Подходяща е за супи, спагети и зърнени храни.


Подложката буквално залепва за масата, чрез вакуумен ефект. Така можете да бъдете спокойни, че тя няма да се пързаля. Пасва идеално на почти всички детски столчета за хранене
  

 

Външната част на чинийката служи като подложка за хранене. Тя помага "бъркотията" след хранене да остане върху нея и да се улесни предвижването до мивката. 
 

Лесно се мие и е подходяща за съдомиялни машини.
 

 
Лесно се съхранява  в шкафчета или на рафтове.
 
 
Подложката е изключително компактна. Събира се чудесно в дамска чанта и е перфектна за пътуване.
 
 

Подходяща е за фурна и микровълнова печка на максимална температура от 175°C.

Предназначена е за бебета и малки деца от 4-месечна възраст.

Размери: 21.5cm / 17,5cm

Вместимост : 236.58 мл

Сходни продукти