Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят
Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят

Ezpz подложка за хранене Happy mat в коралов цвят


 

38.90 Лева

HM-C1785U
В наличност
+
Разпилява ли Вашето дете храна, нявсякъде около себе си, докато се храни? Преобръща ли купичката си? Мръщи ли се, когато му сервирате едно ястие, заедно с друго? Решението е Ezpz!
 
 

Подложката на Ezpz - Happy Mat е "всичко в едно" - табла + чинийка. Тя е предназначена да улесни детското хранене, като го направи по-малко хаотично и проблемно и по-забавно! Подложките са изработени от 100% чист силикон, подходящ за храна и гарантиращ, че подложката ще остане задраво "залепнала" за масата и няма да се пързаля и разлива. Чрез тях детето Ви ще се научи да се храни само и ще усъвършенства двигателните си умения. Подложките са хипоалергични. По тях НЕ се задържат бактерии и мухъл и силикона не се износва. Изработени са БЕЗ вредните пластмаси BPA, BPS, PVC и фталати.

Подложките имат 3 секции, за да разделите основното хранене от плодовете и салатата. Благодарение на тези секции, отделните групи храни не се докосват една друга и не се смесват. Също така, те напомнят на мама да сервира разнообразни храни!

 

Подложката буквално залепва за масата, чрез вакуумен ефект. Така можете да бъдете спокойни, че тя няма да се пързаля.
 

 
Външната част на чинийката служи като подложка за хранене. Тя помага "бъркотията" след хранене да остане върху нея и да се улесни предвижването до мивката. 
 
 
 
Лесно се мие и е подходяща за съдомиялни машини.
 
 
Лесно се съхранява  в шкафчета или на рафтове.
 
 

Подходяща е за фурна и микровълнова печка на максимална температура от 175°C.

Предназначена е за бебета и малки деца от 6-месечна възраст.

Размери: 38cm / 25cm

Вместимост: една малка част - 118.29 мл ( два броя) 

голяма част - 295.73 мл

Сходни продукти