Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят
Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят

Ezpz подложка за хранене Happy Bowl в коралов цвят


 

33.20 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
HB-C1785U
В наличност
+
Разпилява ли Вашето дете храна, нявсякъде около себе си, докато се храни? Преобръща ли купичката си? Мръщи ли се, когато му сервирате едно ястие, заедно с друго? Решението е Ezpz!
 

Подложката на Ezpz - Happy Bowl е "всичко в едно" - табла + купичка. Тя е предназначена да улесни детското хранене, като го направи по-малко хаотично и проблемно и по-забавно! Подложките са изработени от 100% чист силикон, подходящ за храна и гарантиращ, че подложката ще остане задраво "залепнала" за масата и няма да се пързаля и разлива. Чрез тях детето Ви ще се научи да се храни само и ще усъвършенства двигателните си умения. Подложките са хипоалергични. По тях НЕ се задържат бактерии и мухъл и силикона не се износва. Изработени са БЕЗ вредните пластмаси BPA, BPS, PVC и фталати.

Подходящи за са супичка, макарони, зърнени храни.

Подложката буквално залепва за масата, чрез вакуумен ефект. Така можете да бъдете спокойни, че тя няма да се пързаля.
 
 
Външната част на чинийката служи като подложка за хранене. Тя помага "бъркотията" след хранене да остане върху нея и да се улесни предвижването до мивката. 
 
Лесно се мие и е подходяща за съдомиялни машини
 
 
Лесно се съхранява  в шкафчета или на рафтове.
 
 

Подходяща е за фурна и микровълнова печка на максимална температура от 175°C.

Предназначена е за бебета и малки деца от 12-месечна възраст и нагоре.

Размери: 26cm / 22cm

Вместимост: 354.88 мл

Сходни продукти