Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят
Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят

Ezpz подложка за хранене с купичка Care Bear в жълт цвят


 

32.60 Лева

CBB-M122U
Не е наличен
Разпилява ли Вашето дете храна, нявсякъде около себе си, докато се храни? Преобръща ли купичката си? Мръщи ли се, когато му сервирате едно ястие, заедно с друго? Решението е Ezpz!
 
 

Подложката на Ezpz - Care Bear е "всичко в едно" - табла + купичка. Тя е предназначена да улесни детското хранене, като го направи по-малко хаотично и проблемно и по-забавно! Подложките са изработени от 100% чист силикон, подходящ за храна и гарантиращ, че подложката ще остане задраво "залепнала" за масата и няма да се пързаля и разлива. Чрез тях детето Ви ще се научи да се храни само и ще усъвършенства двигателните си умения. Подложките са хипоалергични. По тях НЕ се задържат бактерии и мухъл и силикона не се износва. Изработени са БЕЗ вредните пластмаси BPA, BPS, PVC и фталати.

 

Подложката буквално залепва за масата, чрез вакуумен ефект. Така можете да бъдете спокойни, че тя няма да се пързаля. Подходяща е за супички, макарони/спагети, зърнени храни и кремчета.
 

  
Външната част на чинийката служи като подложка за хранене. Тя помага "бъркотията" след хранене да остане върху нея и да се улесни предвижването до мивката. 
 

 
Лесно се мие и е подходяща за съдомиялни машини.
 
  
Лесно се съхранява  в шкафчета или на рафтове.
 
 
Изключително компатна. Събира се дори в дамска чанта. Перфектна за пътувания.
 
 

Подходяща е за фурна и микровълнова печка на максимална температура от 175°C.

Предназначена е за бебета и малки деца от 4-месечна възраст.

Размери: 30cm / 20cm

Сходни продукти