Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление
Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление

Edushape: Детско камионче с кран, което се разглобява и сглобява и има дистанционно управление

60.60 Лева
EDU-408014
Разпродаден
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Камионче с кране за малки механици, които искат да товарят и разтоварват "тежки" предмети вкъщи и да ги превозват до различни точки :) 

Вашият малък майстор ще се влюби в него, защото ще може сам да го разглобява и сглобява със специалните инструменти, част по част. Издава специални звуци при товарене и разтоварване и разбира се ще може да се управлява от разстояние благодарение на дистанционното управление!

 

Детското камионче с кран и дистанционно управление е класифицирано в категорията играчки STEM, играчки, които чрез забавление подготвят децата от ранна детска възраст за обучението след това. Учениците се обучават най-добре когато имат възможността да се ангажират с изследване и да използват ръцете и ума си едновременно.   

И не само това! То издава и звуци - запалване на двигател и клаксон!

Предимства на STEM Игрите:

  • Тяхното самочувствие се засилва, като се сблъскват с различни видове препятствия в играта, които трябва да разрешават, докато се развива постоянството и търпението им.
  • Детето ще запамети лесно учебните и научни термини чрез игра и забавление. 
  • Насърчава се тяхната креативност и въображение
  • Подобряват се двигателните им умения и наблюдателността им!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Включива 31 части и инструменти, както и Дистанционно Управление
  • Размери на опаковката 33Χ13.5Χ19 см.
  • Подходящо за възраст 3+

* Не са включени батерии

Символи отразяващи какви умения развива играчката - Разгледайте таблицата поместена в раздел "Edushape: Таблица с развития и умения", за да се запознаете по-подробно със символите.  

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти

Добавете поздравителна картичка с плик