Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята
Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята

Bravado: Original Full Cup Nursing Bra 4 цвята

68.50 Лева
BRV-1015-PL-L
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Original Nursing Bra  е легендарен сутиен повече от 30 години! Когато беше пуснат за първи път в Америка и Канада, той революционизира сутиените за кърмене, които дотогава бяха обикновените сутиени,
с клипс за освобождаване на гърдите.

Bravado Inventors създадоха сутиен, който се грижи за гърдите на новата майка, от бременност до кърмене, поддържа я през всички часове на деня,
при всякакви промени в размера, които могат да настъпят след или преди всяко кърмене, без да компрометират изобщо красотата на бельото, което подчертава
женствеността на новата майка.

Пълната чаша е предназначена за жени, които носят големи размери сутиени и искат да покрият по-голямата площ, като същевременно имат перфектен захват.

Характеристиките, които го правят уникален са:


Неговата голяма еластичност, която помага да се адаптира към промените в размера на гърдите. Известно е, че гърдата на жената може да промени с два размера между последователното кърмене. Сутринта е пълна, а вечерта празна. Добрият сутиен трябва да притежава необходимата еластичност, за да прегърне гърдите и да ги поддържа през цялото време. Да се разшири, но и да се събере.

Широкота гумена лента с логото. Ще забележите, че сутиените често се събират под гърдите и не само е досадно, но и не стои добре. При широката лента Bravado това не е така. Освен това този ластик прави сутиена по-красив от конвенционалните сутиени.

Атлетичната кройка на гърба, освен че ще пасне на всичките ви дрехи, помага винаги да държите гърдите повдигнати и да бъдете красиви.


Може да се носи като топ. Отначало това може да ви изненада, но е много удобно. С широката гума на Bravado и еластичността на материята, ние винаги имаме перфектно прилепване, без да се притесняваме от нищо..

Формата на деколтето е не само секси, но и удобна! Ще го видите особено при нощно кърмене, особено ако кърмите легнали. 

Ще носите този сутиен и през нощта. Толкова е удобно, че ще го носите 24 часа. През нощта също е важно да носите сутиен. Акушерките обикновено предлагат лек поддържащ сутиен за вечерта, за да не стискате млечните жлези, да не нарушавате съня си и да държи подложката за гърдите,

Ще намерите вашия размер лесно.  Ако знаете номера си преди бременността и не сте качили повече от 12-14 кг по време на бременност, може да вземеет същия размер и сега, който да ползвате при бременност, така и при кърмене.

Материята на Bravado Original е уникална, с абсолютно уважение към новата майка, която е бременна или кърми и тялото й се нуждае от най-доброто. От малкото сутиени, които са толкова обогатени с 49% памук и * Модал 32%, и двата материала дишат и са от естествени влакна.


Красива е, секси е, впечатляваща е и подчертава женствеността на новата майка. И никога не си мислете, че това не е важно. Винаги е важно да се чувствате красиви. Попитайте тези, които сме го преживели! Сутиенът също трябва да подчертае увереността на жената и Бравадо го прави!  • Смес памук и модал * меки и дишащи материали
  • Удобен, с широка плоска лента в долната част и спортен тип гръб
  • Без банели за по-голям комфорт
  • Лека, за да поддържа и чашки B-D 
  • Перфектен за бременни и кърмещи
  • Предимство, отваря и се затваря с една ръка благодарение на Bravado 'B' закопчалките
  • Голям отвор за кърмене, за да може бебето да има добър контакт с майката
  • Притежател на стандарт за качество 100 на Oeko-Tex®  [17.HUS.20152] за безвредни материали


  Състав: 

 • 49% памук, 32% модал *, 19% еластан
* Модал представлява полисинтетична материя, за направата на която се използват натурални суровини. Най-често това е събраната целулоза от букови дървета. Много мека и приятна на допир материя, по-абсорбираща от памука и с почти копринено усещане. 
 

По време на бременност и кърмене тялото ви ще се промени. Важно е правилно да измерите себе си, за да може да намерите най-подходящи и удобен сутиен за вас. 

Разберете как да го направите в три лесни стъпки в допълнителната страничка BRAVADO: Как да се измерим правилно?

 

 
 
 
Най-удобният сутиен
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!