Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов
Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов

Belly Bandit Bamboo колан черен и бежов

137.00 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
BANAT-S
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Коланът с бамбукови нишки е буквално натуралният избор. Този коланх Belly Bandit кобинира мекло и стилно пасване със стабилност и необходимото притягане за реформиране на корема, талията и бедрата.

Неговата изключителна технология PowerCompress Core ™ е вашето тайно оръжие към по-бърз възстановителен процес и връщане към  размерът дрехи, които сте носили преди бременност или дори преминаване към по-малки размери.

Коланите за корем Belly Bandit® са направени така, че да работят заедно с релаксина, хормон, който се произвежда по време на бременност.  Релаксинът омекотява свързващите тъкани и стави в тялото, за да се улесни раждането на детето и остава в тялото след раждане за известен предио от време. Носете коланът за корем Belly Bandit®  след разждане в продължение на най-малко 6 до 10 седмици, за да може да ви помогне да имате бързи видими резултати.


 • Подкрепя кръста, краката и седалищните мускули
 • Помага да свалите излишното и да изглеждате по-слаби докато това се случи
 • Осигурява подкрепа по време на кърмене
 • Облекчава след цезарово сечение
 • Помага за намаляне на стриите
 • Ускорява възстановителния процес
 • Осигурява леко медицинско налягане, за да изтласка излишните течностите по бързо от тялото
 • Помага за възстановяване на мускулите и оформянето на силуета
 • Помага на коремния мускул да се свие и възстанови при  diastasis recti(мускулите на корема се разделят и се отваря дупка между тях)

 

За да разберете кой размер ви трябва има 2 метода : единият е да премерите обиколката на талията си преди бременност и да добавите 1,2 размера над вашия, а всторият е, ако сте бременни и искате да купите коланът, за да го използвате веднага след бременност премерете вашият корем (на височината на ханша)точно преди да родите и махнете 8-12 см, за определяне на размера на колана.

РАЗМЕРИ

Повечето жени купуват коланът по време на своята бременност. Таблицата ще ви даде добра представа за евентуалния ви размер след бременността.

Ако сте между 2 размера ви съветваме да изберете по-малкият

Изгледайте видеото, за правилно измерване на размера. 

Kourtney Kardashian

“I designed a Limited Edition Belly Bandit® that I have been using successfully since giving birth. One of the first things my friends with kids told me when I got pregnant was “buy a Belly Bandit!” So I was thrilled to team up with them and actually get to design one so that it is sexy, stylish and actually helps tighten and shrink your belly after giving birth. It also totally helped support my back."

 

Whitney Port 

Kelly Rowald

 

Christina Applegate

"Like many moms, I jumped right back into work after having my baby. Belly Bandit's Mother Tucker Compression Tank gave me the support and confidence I needed to get back into my pre-baby clothes."

Holly Madison

 

Julie Bowen

“Twins destroyed my body; seriously. Belly Bandit had me back into my "almost skinny" jeans in 8 weeks.”

— Julie Bowen (Modern Family)

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!