Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Hoppa Sweeties - Котенцетo Мила в бял цвят - Утешител за гушкане, гризкане и игра
Hoppa Sweeties - Котенцетo Мила в бял цвят - Утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Sweeties - Котенцетo Мила в бял цвят - Утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Sweeties - Котенцетo Мила в бял цвят - Утешител за гушкане, гризкане и игра

Hoppa Sweeties - Котенцетo Мила в бял цвят - Утешител за гушкане, гризкане и игра


 

33.00 Лева

HOP-ML_200.200
Не е наличен

Любимото коте Мила от колекцията на куклите "Hoppa" е създадено за много прегръдки!

Произведено е от естествени материали, чист органичен памук.

Главата е пълна с вълна, която бързо абсорбира различни миризми.

За бебето това означава, че миризмата на куклата, ще му напомня на неговия дом и родителите му, всичко което то познава.

Куклите Hoppa ухаят на мама!

Котето е фаворит, защото създава уют на бебето и го успокоява.

Котенцето Мила е утешител, предназначен да стимулира разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за децата.

Ако мама и татко държат до себе си, докато спят Мила за няколко дни, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близостта Ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Котетата Мила са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите. Ще стане любим аксесоар и причината за това е проста. То ще чувства, че това което обича най-много е винаги с него!

Сбогом сълзи, безпокойствие и несигурност. С куклите Hoppa бебето Ви ще бъде спокойно всеки път когато се налага да е разделено от Вас.

Куклите Hoppa се произвеждат в Индия в условия на "Fare Trade" (Справедлив Пазар), които насърчават справедливи условия на заплащане и пазар в страните от Третия Свят, създателите на Пеппа уважават човешките права и се грижат за опазване на околната среда.

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти