Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Hoppa - Флопи - Син с ментови уши - утешител за гушкане, гризкане и игра

Hoppa - Флопи - Син с ментови уши - утешител за гушкане, гризкане и игра


 

26.40 Лева

HOP-FL_515.538
Не е наличен

Любимата играчка-утешител, Флопи от колекцията на куклите "Hoppa", е създадена за много прегръдки!

Произведена е от естествени материали, чист органичен памук.

Главата е пълна с вълна, която бързо абсорбира различни миризми.

За бебето това означава, че миризмата на куклата, ще му напомня на неговия дом и родителите му, всичко което то познава.

Утешителите Hoppa ухаят на мама!

Флопи е фаворит, защото създава уют на бебето и го успокоява.

Те са утешители, предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за децата.

Ако мама и татко държат до себе си Флопи, докато спят за няколко дни, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близостта Ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Утешителите са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите. Ще стане любим аксесоар и причината за това е проста. То ще чувства, че това което обича най-много е винаги с него!

 Сбогом сълзи, безпокойствие и несигурност. С куклите Hoppa бебето Ви ще бъде спокойно всеки път когато се налага да е разделено от Вас.

Куклите Hoppa се произвеждат в Индия в условия на "Fare Trade" (Справедлив Пазар), които насърчават справедливи условия на заплащане и пазар в страните от Третия Свят, създателите на Пеппа уважават човешките права и се грижат за опазване на околната среда.

Сходни продукти