Babylonia Утешителче от органичен памук Tino цвят Berry pink
Babylonia Утешителче от органичен памук Tino цвят Berry pink Babylonia Утешителче от органичен памук Tino цвят Berry pink

Babylonia Утешителче от органичен памук Tino цвят Berry pink

31.20 Лева
HOP-TI-MUS_415
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Очарователен европейски дизайн, куклата Hoppa е нещо повече от обикновена кукла, тя става и утешител, и друг герой в живота на бебето и преди всичко става най-добрият приятел на бебето! 

Характеристики:

100% Органичен продуктGOTS сертифициран, безопасен за бебето

 - Екологично, етично произведено в рамките на справедливата търговия в Индия

 - Куклите Hoppa са вдъхновени от Монтесори 

-  Неутралното лице помага на бебето да развие своето въображение и творческа игра 

- Малък, плосък, лек и готов за носене навсякъде

-  Гамата е широка (муслин + хавлиена), забавна и достъпна

 - Лесно закрепване на залъгалката към утешителя: (на опашката, ушичките и т.н с връзване) 

- Отговаря на стандарта за безопасност на продуктите на ЕС EN71 и маркировка CE. 

 - Материали: 100% органичен муселин с пълнеж от 100% органичен, екологичен и хипоалорагичен веган материал от царевични фибри за главата. 

- Приблизителни размери: Около 30см дължина 

РЪЧНА ИЗРАБОТКА – Продуктите на Hoppa се правят изцяло ръчно и като такива ще има леки вариации в размера, цвета и дизайна в съответствие с уникалната природа на този продукт. Размерите са дадени само ориентировъчно.Простите, естествени играчки са признати за много важни за пълноценното развитие на малките деца. 

Този тип кукли са копирани многократно. Имайте предвид, че по-евтините са пълнени с полиестер вместо с естествени влакна. Полиестерът не пренася аромати, следователно куклата не може да се счита за естествена "свързваща" кукла! 

Съвет: С кукли Hoppa вашето бебе е наистина спокойно и се чувства добре дори и когато трябва да се разделите за малко!Мама и татко могат да държат куклата няколко дни и след това да я дадат на бебето си. Познатата миризма, която се поема от куклата, създава у бебето усещането за сигурност и нежност, дори когато то напуска близките си.

** Куклите Hoppa, произведени изключително в Индия спрямо условията на „Честната търговия» (Fair Trade), която насърчава по-коректни такси и транзакции в страните от Третия свят, зачита човешките права и защитава нашата околна среда.

 

Сертифициран продукт:

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!