Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Aerosleep- възглавница за безопасен сън с 3-слойна структура

Това е възглавница, която "расте" заедно с вашето дете и му осигурява най-добрият и безопасен сън!!!
Произведена е в Белгия и е здравословна и практична. Благодарение на 2-та пълнежа , които може да се използват заедно или поотделно може да регулирате височината на възглавницата спрямо възрастта на детето.

 

Възглавницата има 3 слоя. Като всички продукти на Aerosleep, вътрешността на възглавницата изглежда като пчелна пита, която позволява на въздуха да циркулира и позволява на бебето ви да диша дори с лице обърнато надолу към възглавницата. 
 
Напълно хигиенична е, дори и да падне от леглото или да се нацапа с мляко или слюнка, течността ще проникне през клетъчния слой и ще се попие от абсорбиращия слой. Това, което не е абсорбирано ще попадне върху непромокаемия слой и няма да стигне до матрака на бебето.
Изперете я на 60 ° C (може да се пере на 60 ° C)  и убиите най-упоритите микроби. Бактериите и микроорганизмите не могат да оцелеят при температура над 
57 ° C. С продуктите на Aerosleep може да бъдете сигурни, че те са 100% чисти.
 
Меки, удобни и приятни, детето ви ще търси възглавница си всяка вечер. 
Възглавницата Aerosleep се състои от 2 пълнежа, за да може да се регулира височината спрямо възрастта.  Всяка една е подходяща за определен етап от развитието и ако желаете може използвате и 2-те части, за да увеличите обема (дебелината)

 
Възглавницата Aerosleep, според нас, е перфектната възглавница, която комбинира пълна безопасност, комфорт, хигиена и качество!
Тя върви в комбинация с мека калъфка, която има специални отвори, които позволяват на въздуха да циркулира на пълна степен.
 
Характеристики:
  • специална 3D конструкция 
  • мек дишащ плат
  • средната възглавница е подходяща за възраст до 7 години
  • може да се пере на 60 градуса
Размери:

Малка 46 x 30 см. -  Дебелина 3/4/5 см.

Средна 50x35 см. -  Дебелина 4/5/7 см.