Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво
Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво

Aerosleep - чаршаф с ластик за бебешко легло в цвят тъмно сиво

25.40 Лева
AC-080-040-DGR
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Бебешки чаршаф с перфорирана структура от AeroSleep, който осигурява максимална функция на топ матрака и матрака Aerosleep! Научно тестван както в сухи, така и във влажни условия.


AeroSleep е създател на невероятен чаршаф! Мек, лек, дишащ и осигуряващ циркулацията на въздух и елиминация на излишната топлина. Той е изключително удобен и лесен за използване, тъй като пасва на всички легла. Състои се от плат с перфорирана структура, която осигурява свободната циркулация на въздух. 

  Защо е по-добър от станалите чаршафи на пазара?

Не всеки памучен чаршаф може да осигури правилното функциониране на матрака. Конвенционалните чаршафи са с по-плътна структура на материята и ако памперсът на детенцето проспусне или то се изпоти, влагата ще остане върху чаршафа. Така тя ще бъде в контакт с кожата на детето през целия му сън, а това може да причини кожни раздразнения. 

Ако комбинирате чаршафът с топ матрак Aerosleep, течността ще премине през перфорираната повърхност на чаршафа, след това и през "пчелната пита" на протектора, а накрая ще бъде абсорбирана от абсорбиращия и водоустойчив слой на топ матрака! Нито капка, попаднала върху основния матрак! Ето защо комбинацията от чаршаф и топ матрак Aerosleep е най-добрия избор, който можете да направите! 
 

  С какво е уникален чаршафа за бебешко легло на AeroSleep?

  • изработен от 100% PES - материя с отворена структура, която осигурява свободното движение на въздуха през триизмерната структура на протектора. По този начин чаршафът Aerosleep, комбиниран с матрак Aerosleep, може да осигури на вашето бебе безопасност и комфорт.
  • подходящ за пране в перална машина на 60 °C. Температура, която ликвидира всички бактерии и гъбички.
  • изключително удобен и лесен за използване.
  • предлага  комфорт и безопасност на вашето бебе.

Сертификати, които покрива продукта:

Bought this product
Много съм доволна. Купихме още два след това,
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!