Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Медальон за бременни Бола - лилава със златни крачета

Медальон за бременни Бола - лилава със златни крачета


 

48.00 Лева

VK980
В наличност
+

!!!Всички медальони вървят с дълга, кожена връвчица и малка, елегантна подаръчна кутия

Във вътрешността на медальона има мънички елементи, които произвеждат магически едва уловим звук, когато майката се движи. Този звук действа успокояващо на майката и бебето.

Има информация, че бебето започва да чува този звук от 20-та гестационна седмица. Когато бебето се роди и чуе този звук, той му действа успокояващо, защото му напомня за най-сигурната среда - утробата.

Според информацията ни дадена от акушери и гинеколози, както и според легендата от маите, звънтящия медальон за бременни помага на бебето със седалищно предлежание да се обърне в подходящо предлежание за раждане. Бебето се обръща в посока на звука, който чува. Има официална литература, която потвърждава това.

Ако Бола е помогнала на вас и сте изпитали това, моля споделете го с нас, за да помогнете и на други майки, които имат същите тревоги.

 

 

В Холивуд също познават оригиналността на Бола.

  • Всички продукти на Бола НЕ съдържат олово и никел!
  • Всички медальони вървят с дълга, кожена връвчица.
  • Изпробвайте почти магическия ефект на Бола. 
  • Избягвайте контакт с парфюми, алкохол и спирт.
  • Подарък с ненадмината, безценна стойност!

А когато бебето Ви порасне, този уникален аксесоар ще се превърне в един от любимите спомени от бременността Ви. 

След раждането бижуто може да бъде запазено от майката или да бъде дадено на новороденото, за да го пази в съня му, да го успокоява и защитава, с невидимото присъствие на неговия Ангел Хранител.

Тази бижутерия може да се предложи като защитен амулет. Хармоничният й мек звук напомня как да живеем в настоящия момент - покана за успокояване на темпото в този динамичен модерен свят и за концентриране към това, което е от съществено значение. Музикалните медальони даряват със спокойствие и закрила тези, които ги носят.

Внимание: Различните дизайни на Болата се различават и като състав, макар и всички те да не съдържат най-основните алергени. Изцяло "сребърните" и "медни" ( розово злато) боли имат склонността да се окисляват и потъмняват, за което е добре да се подготвите преди да направите избора си за медальон, тъй като може да изисква да го почиствате, за да запази блясъка си. 

Не знам дали причината е бижуто но 3 дни след като започнах да го нося бебето се обърна. Освен това е супер красиво

страхотно бижу

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия. Запазен добър търговски вид и КАСОВА БЕЛЕЖКА:

- ЗАПАЗЕН КАСОВ БОН. Онлайн магазинът Reia.bg ЗАДЪЛЖИТЕЛНО издава касов бон към всяка поръчка, който може да намерите вътре при продукта. Товарителницата не служи и не се приема, като касов бон. Клиентът трябва сам да потърси и изисква касова бележка. Отговорност на клиента е да сигнализира за липсваща касова бележка в момента на получаване на продукта. Претенции за липсващата касова бележка след часа на получаване на пратката няма да бъдат приемани! 

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

- Стоката не е скъсана

- Надраскана

- Носена

- Прана, гладена и др.

- Запазена са всички компоненти по продукта

- Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. Опаковката не е скъсана, повредена или липсваща и няма лепенки/товарителници по нея. 

- Стоката трябва да се върне в същата предпазна опаковка(найлон, кутия, плик, бабъл фолио), в която е изпратена или сходна.

Reia.bg запазва правото си при нарушаване на една от по-горните точки да намали процента на сума, която трябва да се възстанови или да не приеме връщането или замяната.

» При връщане/замяна е необходимо да ни уведомите предварително на тел. 0888 061779, 073/582239 или на имейл info@reia.bg като уточните номера на поръчката (написан в горния десен ъгъл на Вашата поръчка) към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка. Възстановяване на сума при връщане на стока се извършва по банков път и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. 

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни. 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието НЕ се приемат!!!

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» За допълнителна информация ни пишете на  info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!