Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Сутиени за бременни и кърмачки

Промяната в размера и формата на гърдите ви по време на бременността и кърменето е огромна.  Още през първите месеци на бременността, гърдите ви започват да се променят.  Подходящият, добър сутиен по време на бременността и периода на кърмене е от основна важност за запазване на здравето и добрият външен вид на гърдите ви.

Гърдите променят размера си дори в периода между 2 кърмения. Обикновено  промяната в размера на гърдите от началото на бременността до отбиване на бебето варира в разлика до 3 номера на сутиен! Функцията на добрия сутиен е да поддържа гърдите, без да ги притиска, за да не спре притока на мляко. 

Правилният избор е сутиена Mumba Bra,който осигурява непрекъсната  грижа за гърдите на майката, докато тя се грижи за бебето си. Използвайки този сутиен, вие се грижите за здравето и добрия външен вид на гърдите си! 

Висококачествен и практичен сутиен, който осигурява на майката нужното спокойствие докато кърми. Не дразни гърдите, изключително удобен  с моден дизайн.  

Mumba Bra  се предлага в 3 цвята и 3 размера. Водоустойчив. 

Изработен е от луксозна микрофибърна материя със широк ластик, за да се избегне набръчкването под гърдите. Има подвижни железни банели, така гърдите се повдигат и не се притискат.

Изключително еластичен е. Материята е нежна, но достатъчно еластична, за да издържи всички промени в размера на гърдите ви. 

Поръчайте подходящият за вас номер, който ще ползвате от началото на бременността ви, до края на кърменето. Разтягането на сутиена е до три номера

Защо Mumba bra е уникален: 

Mumba клипс  с него се подсещате, с коя гърда сте хранили бебето си.


Материя BabyFocus: Черно-белите мотиви на сутиена, привличат визуално бебето. 

По този начин бебето се фокусира върху кърменето.

Специален отвор за кърмене, който позволява лесно отваряне с една ръка за дискретно кърмене. 


Сутиените Mumba Bra печелят златен медал за Най- добър сутиен в категорията  "Сутиени за бременни и кърмачки " на Best Baby & Toddler Gear 2017.

  68.10 Лева
Специална оферта
- 10%
234.80 Лева   211.30 Лева
  68.10 Лева
  68.10 Лева
  68.10 Лева