Поръчайте сега: 0888 06 17 79

ViSSEVASSE Puzzle 100 части "The Steadfast Tin Soldier"
ViSSEVASSE Puzzle 100 части "The Steadfast Tin Soldier" ViSSEVASSE Puzzle 100 части "The Steadfast Tin Soldier"

ViSSEVASSE Puzzle 100 части "The Steadfast Tin Soldier"


 

41.00 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
F-2020-030-G4
В наличност
+
Скандинавски минималистичен стил, илюстрации и докосвания в пастелни цветове, поезия, носталгия и храна за душата .... това са прекрасните пъзели на ViSSEVASSE!
Започнете да поставяте парчетата от ъглите на място и оттам продължавате .....
Усещането, което изпитвате, когато поставите последното парче от пъзела, върху което сте работили с часове, е почти неописуемо. Използвайте пъзела като средство за релаксация, възможност за изключване от ежедневието, успокояване и фокусиране върху момента. Сам, или с приятелите и семейството си.

 "The Steadfast Tin Soldier"

Прекрасното въображение на Ханс Кристиан Андерсен създаде истории, които са известни по целия свят. Оловният войник не може да откъсне поглед от красивата хартиена балерина - докато танцува, единият крак се издига толкова високо зад нея, че изглежда, че има само един крак. Според съдбата войникът трябва да извърши опасно пътуване по улука в лодка, направена от вестници. Той стои здраво на единия крак през цялото изпитание и се озовава обратно в същата стая, от която е дошъл!

Красотата на балерината го кара да сложи край на живота си, като пада в печката, където топлината на пламъците го разтопяват - или любовта му към балерината го е стопила?

 

Прекарайте свободното си време креативно и забавно. Използвайте го като подарък за рожден ден или като празнично забавление.


След завършването му можете да го поставите в рамка и да украсите всяка стена на вашия дом!
Сертифициран по FSC®. Етикетът FSC е вашата гаранция, че можете да закупите хартиения продукт с чиста съвест. Избирайки продукти с FSC маркировка, вие помагате да защитите нашите гори, хората и животните, които живеят в тях.
 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти