Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Robot Run Game - Роботи
Orchard Toys Robot Run Game - Роботи Orchard Toys Robot Run Game - Роботи

Orchard Toys Robot Run Game - Роботи


 

21.30 Лева

ORCH012
Не е наличен

 Лесна игра от типа "Напасни ме", в която за да спечелиш трябва да напаснеш картите по цвят или тип на робота!

В тази семейна игра играчите изиграват картите си в определен ред, като играчът, който е на ред трябва да постави в централната кубчинка карти съответният робот или цвят. Роботи е сравнително лесна игра, която може да се играе и по-тактически от по-възрастни играчи, като използват картата "четка за боя" и сменят цвета в играта! Победителят е този, който се "отърве" пръв от всичките си карти. 

Тази игра включва карти, които уникални форми имат различни видове забавни роботи изобразени върху тях и са направени така, че да паснат на детските ръчички!

Съдържа:

40 карти с роботи

1 карта с четка за боя, която се брои за всеки цвят

1 брошура с инструкции

 

Не е подходящо за деца под 3 годишна възраст, защото съдържа малки части. Опасност от задавяне! Не е подходящо за грикзане и дъвчене на нито една от частите на играта, защото това може да доведе до задавяне!

Подходящо за деца от 3 до 99 годишна възраст

Играчи:2-4

Образователни предимства

Насърчава разпознаването на цветовете
Насърчава концентрацията и наблюдателните умения
Изгражда лични и социални умения
Изгражда способносста на да се разпознават и напасване на форми


 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти