Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Настолна игра "Паячето Инси Уинси" - Insey Winsey Spider Game
Orchard Toys Настолна игра "Паячето Инси Уинси" - Insey Winsey Spider Game Orchard Toys Настолна игра "Паячето Инси Уинси" - Insey Winsey Spider Game Orchard Toys Настолна игра "Паячето Инси Уинси" - Insey Winsey Spider Game

Orchard Toys Настолна игра "Паячето Инси Уинси" - Insey Winsey Spider Game


 

29.10 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH031
В наличност
+

 Лесна и забавна игра на броене, цветове и форми с цветни паяци!

Научете се на броене и форми с тази класическа игра на Orchard Toys базирана на популярна детска песничка . Бъдете първият, който ще премести своят сладък 3D паяк нагоре по улука преди да започне да вали!

Има 2 варианта за игра - единият със зарът с цифрите, другият със зарът с формите, като може да играете на лесна игра за броене от едната страна на картата за игра или пасване на формите от другата страна на картата за игра. При всеки ред завъртете колелото, за да видите дали ще изгрее слънце или ще завали дъжд и ще ви свали по улука!

Докато играете може да окуражавате децата да пеят песничката за паячето Ици Бици.  Тази игра е лесна и бърза и е перфектна за игра преди сън и за представяне на концепцията за вземане на ред на по-малките.

Съдържа:

 • 4 карти-улуци
 • 4 паячета
 • 1 колело за въртене
 • 1 зар с цифри
 • 1 зар с форми
 • 1 чаша за разбъркване на зара
 • 1 брошура с инструкции

Подходящо за възраст 3-6 години 

Играчи:2-4

Образователни предимства
Изгражда уменията за броене и цифри.
Окуражава наблюдателните умения
Изгражда лични и социални умения
Изгражда уменията за пасване на форми 
2 игри в 1
Класика

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти