Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Quaq Quaq game - Игра "Па-па"
Orchard Toys Quaq Quaq game - Игра "Па-па" Orchard Toys Quaq Quaq game - Игра "Па-па"

Orchard Toys Quaq Quaq game - Игра "Па-па"


 

21.30 Лева

ORCH005
Не е наличен

Игра на цветове и памет, която насърчава децата да издават забавни животински звуци!

Издавайки много шумни "ко-ко" и "грух-грух" с тази игра на цветове и памет забавлението ще бъде голямо! 

Хвърлете зарчето и ще ви се падне точка с определен цвят, намерете картата, чиято цветна точка съвпада с цветната точка, която се е пандала на зарчето и издайте звука на животното, което смятате, че се крие зад съответната карта. Децата ще се забавляват много докато издават различни звуци, от крава до магаре и прасе.

Освен за тестване на паметта и цветовете, "Па-па" може да учи децата и на животните във фермата и звуците, които издават те!

Тази игра се играе по-дълго време от други игри на памет и цветове на Orchard Toys, тъй като децата трябва да тестват тяхната коцентрация, като запомнят къде са били поставени картите! За да направите играта по-лесна за по-малките деца, просто махнете част от картите.

Съдържа:

30 карти с животни

1 зар с цветни точки

1 чаша за зара

1 брошура

Не е подходящо за деца под 3 годишна възраст, защото съдържа малки части. Опасност от задавяне! Не е подходящо за грикзане и дъвчене на нито една от частите на играта, защото това може да доведе до задавяне!

Подходящо за деца от 3 до 6 годишна възраст

Играчи:2-4

Образователни предимства

Насърчава разпознаването и различаването на цветовете
Насърчава дискусия
Насърчава концентрацията и наблюдателните умения
Изгражда лични и социални умения

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти