Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 10Лева
  • 20Лева

Революционна кукла с реални пропорции Ламили - Lammily

Тя не носи грим, спортува и се бори с глада по света

Ламили e революционна кукла с реални пропорции на тялото, която доказва, че истинското е красиво.

Целта на създателя на куклата е да подкрепи истинската красота на човешкото тяло и да помогне на децата, които си играят с Ламили да обичат тялото и себе си такива каквито са.

Височината на Ламили е 28 см. Различава се от другите кукли с това, че е със съчленени колене, ръце, лакти и крака и е готова за игра.Историята на Ламили:

Николай Лам решава да направи „реалистична Барби“, за да покаже, че средностатистическата хубост – също е красива.Куклата е създадена на базата на усреднени пропорции на 19-годишни момичета. Лам представя проекта си през 2013 година и Ламили веднага предизвиква интерес. Фенове на новата "реалистична" кукла искат да се сдобият с нея, но има един проблем – тя съществува само на картинка.

Вместо да чака някоя голяма компания за играчки, като производителя на Барби Mattel, да изяви желание да произвежда Ламили, Лам решава сам да събере парите за производство и да разпространява творението си.

Създателят на Ламили изтъква, че куклата му е със съвсем лек грим, промотира активния начин на живот, спорта и се бори с глада по света.