Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Rubens Little

Колекцията Rubens Little е създадена да дарява любов на децата.

Rubens Barn са уникални, висококачествени, ръчно изработенин кукли, които идват от Швеция за да предложат топлина, чувство на грижа, любов и прекрасни спомени на нашите деца!

Известният скулптор Ева Яренског (Ewa Jarenskog) решава, че иска да пресъздаде израженията на скулптурите си в кукли. След много опити предизвикателството завършва с успешно край. Тя създава меки ръчно изработени "вечни приятели" за деца. 

Куклите преминават през 100 различни стъпки(ръчни), до достигането на финалния резултат. За създаването на лицата се изивсква много внимание, за да станат реалистични и изразителни. Очите са много важни. Те са бродирани и са това , което прави куклите живи и в комбинация с игривата им усмивка ги правят неустоим приятел за децата! 
Barn на шведски означава дете и това е фокусът на компанията. Rubens Barn е много добре запознат с това, че играта с кукли изгражда в децата въображение и емпатия.

Изберете куклата, която ще пасне най-добре на вашето дете от страхотната колекция на Rubens Barn и му подарете вечен приятел!