Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Rubens EcoBuds

Ръчно изработено щастие от 100% органичен памук идващо от Швеция!

EcoBuds са кукли горски феи, които живеят в гората близо до реката в обятията на дърветата, играят с цветята и обожават бебета!

Те са идеални за новородени, защото имат много сладки меки елементи и са направени от плат подходящ за бебета! Тези феичйи идват, за да се превърнат в най-добрия приятел на вашето бебе. Имат страхотна опаковка, която е, като от приказка. 

Тяхното производство стартира когато скулптурът Ева Яренског (Ewa Jarenskog) се сблъсква с предизвикателството да създаде фигури със същото реалистично излъчване, като скулптурите от глина, които прави за деца,,  но меки от плат, създавайки игра която, ще остане за цял живот.

Те са част от куклите Rubens Barns, най-известните кукли в света, известни с изключителната си изразителност, реалистични характеристики и здравата връзка с детето. Целта на Rubens Barn е детето да изгради емпатия докато играе без да се налага да се сбогува с ценното детство по-рано.

Производство

Всяка кукла е създадена ръчно чрез 100 отделни процедури. Лицата са изваяни с мек плат, за да постигнат емоционално и изразително лице. Очите са много важни. Бродирани, което ги прави жизнени и заедно с тяхната топла усмивка правят куклите Rubens Barn неустоим приятел.

В продължение на 16 години куклите Rubens Barn се шият в частна фабрика в Китай. Rubens Barn са горди от това партньорство, защото това малко семейство обича работата си и се е отдало на създаването на Rubens Barn.

Грижа

Всички кукли може да се перат на 30 градуса и да се сушат в сушилна на ниски градуси.

Дрехите им трябва да се перат на ръка.

Мотивация на Rubens Barns  е емоционалното образование и развитие на характер общителен и разбиращ нещо, което е успешно през последните 16!

Мека компания, която ще създаде дживотно приятелство с вашето дете!

Разгледайте цялата колекция на Rubens Barn тук!

Ecobuds размер:  Тегло: 150 g Височина: 35 см

Не е наличен
  96.00 Лева
  96.00 Лева
  96.00 Лева
  96.00 Лева
  96.00 Лева
  96.00 Лева
  48.80 Лева
  48.80 Лева
  48.80 Лева