Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос
Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска -  Космос

Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Космос


 

46.90 Лева

JJB-CCB-C
В наличност
+

Книгата за оцветяване  и рисуване с тематика космос е невероятен подарък за Вашето дете. С нея детето Ви ще има постоянна креативна занимавка, където и да сте. Сега то ще може да нарисува своя собствена версия на раета, съзведздие, планета БЕЗ да оставя прах и  петна след себе си! Опаковката на книгата за рисуване и оцветяване включва 4 меки маслени тебешири Butterstix® в 4 различни цвята. 

С Jaq Jaq не само не пропилявате хартия, а и лесно почиствате, с обикновена мокра кърпичка. Екологичен продукт, специално създаден за деца с безкрайно въображение!

Малка преносима книжка, която може да се използва както вкъщи така и навън, по време на вашите пътувания, екскурзии и разходки. Jaq Jaq Chalk Books е креативна игра, която може да бъде изрисувана от-до и изтрита, за да се съхрани с години. С нея детето Ви може да пише или рисува безкрайно, а Вие може да НЕ мислите за праха и петната.

Тебеширите Butterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели цвята. Предлага се и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно. Можете да пробвате и маслените маркери "Wishy Washy", които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се почистват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използват на гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени, БЕЗ да има поражения след това. С продуктите на Jaq Jaq ще създадете страхотна занимавка вкъщи, навън и по време на път в колата!

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!!!

Сходни продукти