Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ
Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Синя звездна нощ


 

39.00 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
JJB-CBK-Sn
В наличност
+

Блокчето за рисуване Jaq Jaq е невероятен подарък за вашето дете, сега то може да си има постоянна креативна занимавка където и да сте. Блокчето е от 8 страници от типа черна дъска, на които може детето ви да рисува без да се цапа, да има прах или да останат петна! Кутията включва 4 меки маслени тебешири Butterstix® в 4 различни цвята. Това е продукт, който не отделя никаква прах(zero Dust™)! С Jaq Jaq не само не пропилявате хартия, а и лесно се почистват с парцал. Екологичен продукт специално създаден за деца с безкрайно въображение.

Малкото преносимо блокче, което може да се използва както вкъщи така и навън, по време на вашите пътувания, екскурзии и разходки. Jaq Jaq Chalk Books е креативна игра, която може да бъде написана и изтрита и да се съхранява с години.С блокчето за рисуване Jaq Jaq Chalk Books детето ви може да пише или рисува безкрайно,без да мислите за праха и петната.

 

Тебеширите Butterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели, има и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно. Накрая може да опитате и маркерите Butter Butter Chains, които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се изтриват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използват на гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени. С продуктите на Jaq Jaq ще създадете малка занимавка вкъщи и навън!

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!!!

 

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти