Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора
Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора


 

39.00 Лева

JJB-CBK-Forest
В наличност
+

Блокчето е от 8 страници от типа черна дъска, на които малчо може да рисува без да се цапа, да има прах или да останат петна! С него детето Ви ще има постоянна креативна занимавка, където и да сте. Сега то ще може да развихри въображението си рисувайки, БЕЗ да оставя прах и  петна след себе си! Опаковката на книгата за рисуване и оцветяване включва 4 меки маслени тебешири Butterstix® в 4 различни цвята. 

С Jaq Jaq не само не пропилявате хартия, а и лесно почиствате, с обикновена мокра кърпичка. Екологичен продукт, специално създаден за деца с безкрайно въображение!

Малка преносима книжка, която може да се използва както вкъщи така и навън, по време на вашите пътувания, екскурзии и разходки. Jaq Jaq е креативна игра, която може да бъде изрисувана от-до и изтрита, за да се съхрани с години. С нея детето Ви може да пише или рисува безкрайно, а Вие може да НЕ мислите за праха и петната.

Тебеширите Butterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели цвята. Предлага се и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно. Можете да пробвате и маслените маркери "Wishy Washy", които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се почистват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използват на гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени, БЕЗ да има поражения след това. С продуктите на Jaq Jaq ще създадете страхотна занимавка вкъщи, навън и по време на път в колата!

Подходяща за възраст: 3+ години

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!!!

Занимаваме се с нея навсякъде. Дъщеря ми обича много да рисува

Любимата ни занимавка.

Сходни продукти