Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора
Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора

Jaq Jaq Bird: Блокче за рисуване с тебешири - Гора


Стара цена: 42.90 Лева  

38.61 Лева

Вие спестявате: 4.29 Лева (10%)
JJB-CBK-Forest
В наличност
+

Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:

Количество  4+ 
Цена  38.61 Лева 

Купи 4+ книжки и получи 10 % остъпка! 

Блокчето е от 8 страници от типа черна дъска, на които малчо може да рисува без да се цапа, да има прах или да останат петна! С него детето Ви ще има постоянна креативна занимавка, където и да сте. Сега то ще може да развихри въображението си рисувайки, БЕЗ да оставя прах и  петна след себе си! Опаковката на книгата за рисуване и оцветяване включва 4 меки маслени тебешири Butterstix® в 4 различни цвята.

С Jaq Jaq не само не пропилявате хартия, а и лесно почиствате, с обикновена мокра кърпичка. Екологичен продукт, специално създаден за деца с безкрайно въображение!

Малка преносима книжка, която може да се използва както вкъщи така и навън, по време на вашите пътувания, екскурзии и разходки. Jaq Jaq е креативна игра, която може да бъде изрисувана от-до и изтрита, за да се съхрани с години. С нея детето Ви може да пише или рисува безкрайно, а Вие може да НЕ мислите за праха и петната.

Тебеширите Butterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели цвята. Предлага се и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно. Можете да пробвате и маслените маркери "Wishy Washy", които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се почистват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използват на гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени, БЕЗ да има поражения след това. С продуктите на Jaq Jaq ще създадете страхотна занимавка вкъщи, навън и по време на път в колата!

Подходяща за възраст: 3+ години

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!!!

 

 

Занимаваме се с нея навсякъде. Дъщеря ми обича много да рисува

Любимата ни занимавка.

1. Защо JAQ JAQ са иновативни продукти ?
Продуктовата линия Baby essentials е насочена към малки деца, както и някои продукти за възрастни, като е направена изключително от оригиналния за Jaq jaq Bird водоустойчив материал PoetiCoat ™, които използват като покритие.


По този начин повърхностите на продуктите не избледняват или се напукват до ниво, при което това е очевидно. Одобрени от FDA, това са продукти издържливи на пране и миене в съдомиялна машина. Не се заблуждавайте от лекото им тегло. Те са трайни продукти с наистина висока издръжливост.


Тебеширите: Малените тебешири са патентовани и наистина уникални по рода си, тъй като освобождават нулев прах (Zero Dust). Те са продукти, подходящи за контакт с храна, така че можете спокойно да рисувате върху чинии, чаши и съдове, без да се страхувате от контакт  с вашата храна. Както тебеширите, така и маркери могат да се използват върху непорести повърхности като стъкла, чинии, стъкло, стена.


2. Мога ли да използвам обикновени тебешири върху продуктите на JAQ JAQ Bird?

Отговорът е Да! И разбира се можете да използвате собствените си тебешири. Просто внимавайте за тяхната твърдост и не ги използвайте настрани, за да не надраскате повърхността на книгите си. Знайте обаче, че след като опитате тебеширите ButterStix , няма да ги смените за нищо!


3. Помощ! Тебеширът ми ButterStixне може да се измие!

Тъй като тебеширът ButterStix® няма прах, той може да остави някои сенки при изтриване от повърхността, които идват от маслото, което съдържа в състава си. Не се безпокойте! Ще го махнете лесно, стига да покриете мястото с обикновена креда и щом изтриете със суха кърпа, то ще се върне. Нормално е това да се случва, особено на повърхности, които използвате отново и отново.


Когато използвате тебешири ButterStix® върху дъски или повърхности наподобяващи дъски  предлагани в търговската мрежа, имайте предвид, че може да остави трайна сянка дори след почистване. Това се дължи на състава и материалите на този тип тебешир.

 

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия. Запазен добър търговски вид и КАСОВА БЕЛЕЖКА:

- ЗАПАЗЕН КАСОВ БОН. Онлайн магазинът Reia.bg ЗАДЪЛЖИТЕЛНО издава касов бон към всяка поръчка, който може да намерите вътре при продукта. Товарителницата не служи и не се приема, като касов бон. Клиентът трябва сам да потърси и изисква касова бележка. Отговорност на клиента е да сигнализира за липсваща касова бележка в момента на получаване на продукта. Претенции за липсващата касова бележка след часа на получаване на пратката няма да бъдат приемани! 

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

- Стоката не е скъсана

- Надраскана

- Носена

- Прана, гладена и др.

- Запазена са всички компоненти по продукта

- Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. Опаковката не е скъсана, повредена или липсваща и няма лепенки/товарителници по нея. 

- Стоката трябва да се върне в същата предпазна опаковка(найлон, кутия, плик, бабъл фолио), в която е изпратена или сходна.

Reia.bg запазва правото си при нарушаване на една от по-горните точки да намали процента на сума, която трябва да се възстанови или да не приеме връщането или замяната.

» При връщане/замяна е необходимо да ни уведомите предварително на тел. 0888 061779, 073/582239 или на имейл info@reia.bg като уточните номера на поръчката (написан в горния десен ъгъл на Вашата поръчка) към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка. Възстановяване на сума при връщане на стока се извършва по банков път и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. 

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни. 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието НЕ се приемат!!!

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» За допълнителна информация ни пишете на  info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти