Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение
Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение

Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение


 

42.90 Лева

S616401
В наличност
+

Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето! Сега и с памучна торбичка за съхранение!.

Удобно и хигиенично, торбичката ще ви помогне да съхранявате и пренасяте жирафчето навсякъде, без да се притеснявате, че ще го нараните и зацапате. 

Най- известната играчка в света, която стимулира всичките сетива на бебето.

Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят.

Създадена от 100% естествен каучук, бебето  ви ще се влюби в нея.

Не е случайно, че толкова много знаменитости са заснети със Софи!

Софи е обожавана от всички бебета и скоро, ще се превърне в любима играчка на вашето бебе. 

 Подходяща е за възраст : 0+

 

 

Стимулира 5-те сетива
 

 

Зрение

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

Слух

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 

Вкус

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

Осезание

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 

Обоняние

Специфичният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 

 Лесно се държи

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия. Запазен добър търговски вид и КАСОВА БЕЛЕЖКА:

- ЗАПАЗЕН КАСОВ БОН. Онлайн магазинът Reia.bg ЗАДЪЛЖИТЕЛНО издава касов бон към всяка поръчка, който може да намерите вътре при продукта. Товарителницата не служи и не се приема, като касов бон. Клиентът трябва сам да потърси и изисква касова бележка. Отговорност на клиента е да сигнализира за липсваща касова бележка в момента на получаване на продукта. Претенции за липсващата касова бележка след часа на получаване на пратката няма да бъдат приемани! 

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

- Стоката не е скъсана

- Надраскана

- Носена

- Прана, гладена и др.

- Запазена са всички компоненти по продукта

- Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. Опаковката не е скъсана, повредена или липсваща и няма лепенки/товарителници по нея. 

- Стоката трябва да се върне в същата предпазна опаковка(найлон, кутия, плик, бабъл фолио), в която е изпратена или сходна.

Reia.bg запазва правото си при нарушаване на една от по-горните точки да намали процента на сума, която трябва да се възстанови или да не приеме връщането или замяната.

» При връщане/замяна е необходимо да ни уведомите предварително на тел. 0888 061779, 073/582239 или на имейл info@reia.bg като уточните номера на поръчката (написан в горния десен ъгъл на Вашата поръчка) към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка. Възстановяване на сума при връщане на стока се извършва по банков път и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. 

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни. 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието НЕ се приемат!!!

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» За допълнителна информация ни пишете на  info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!