Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра
Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра

Hoppa Tino - Зайчето Тино - утешител за гушкане, гризкане и игра


 

29.10 Лева

CODE: HOP-TI_419.408
HOP-TI
+

Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:

Количество  2+ 
Цена  26.19 Лева 

Любимото зайче Тино от колекцията на куклите "Hoppa" е създадено за много прегръдки!

Произведено е от естествени материали, чист органичен памук.

Главата е пълна с вълна, която бързо абсорбира различни миризми.

За бебето това означава, че миризмата на куклата, ще му напомня на неговия дом и родителите му, всичко което то познава.

Куклите Hoppa ухаят на мама!

Зайчето е фаворит, защото създава уют на бебето и го успокоява.

Зайчетата Тино са утешители, предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за децата.

Ако мама и татко държат до себе си, докато спят Зайчето Тино за няколко дни, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близостта Ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Зайчетата Тино са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите. Ще стане любим аксесоар и причината за това е проста. То ще чувства, че това което обича най-много е винаги с него!

 Сбогом сълзи, безпокойствие и несигурност. С куклите Hoppa бебето Ви ще бъде спокойно всеки път когато се налага да е разделено от Вас.

Куклите Hoppa се произвеждат в Индия в условия на "Fare Trade" (Справедлив Пазар), които насърчават справедливи условия на заплащане и пазар в страните от Третия Свят, създателите на Пеппа уважават човешките права и се грижат за опазване на околната среда.

Сходни продукти