Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Hoppa  - Сиско - утешител за гушкане, гризкане и игра

Hoppa - Сиско - утешител за гушкане, гризкане и игра


 

27.30 Лева

PP-SI
+

Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:

Количество  2+ 
Цена  24.57 Лева 

Любимата играчка-утешител, Сиско от колекцията на куклите "Hoppa", е създадена за много прегръдки!

Произведена е от естествени материали, чист органичен памук.

Главата е пълна с вълна, която бързо абсорбира различни миризми.

За бебето това означава, че миризмата на куклата, ще му напомня на неговия дом и родителите му, всичко което то познава.

Утешителите Hoppa ухаят на мама!

Сиско създава уют на бебето и го успокоява.

Те са утешители, предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за децата.

Ако мама и татко за няколко дни държат до себе си Сиско, докато спят, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близостта Ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Утешителите са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите. Ще стане любим аксесоар и причината за това е проста. То ще чувства, че това което обича най-много е винаги с него!

 Сбогом сълзи, безпокойствие и несигурност. С куклите Hoppa бебето Ви ще бъде спокойно всеки път когато се налага да е разделено от Вас.

Куклите Hoppa се произвеждат в Индия в условия на "Fair Trade" (Справедлив Пазар), които насърчават справедливи условия на заплащане и пазар в страните от Третия Свят, създателите на Пеппа уважават човешките права и се грижат за опазване на околната среда.