Поръчайте сега: 0888 06 17 79

ПАМПЕРС бански

Обичаме игрите и плуването на плажа и морето  Beach icon но винаги предпазени от вредните слънчеви лъчи Sun iconи без "инциденти" ...

Облечете бебето си в елегантни слънцезащитни памперс бански с UPF 50+ защита, които ще ви осигурят спокойствие
Слънцезащитните бански са перфектният вариант, защото са специално зашити така, че да предпазват перфектно кожата на бебето, те съхнат бързо и са много удобни
 
Подбрали сме най-добрите и качествени долнища!
  • Памперс банските на Mayoparasol са направени от мек луксозен микрофибърен материал и имат UPF 50+ защита. Те са много удобни, с еластични гумени връзки за перфектна упора и пасванеМного практични, може да се използват отново и отново без да слагате допълнителен памперс на бебето.    

 

Банските Mayo Parasol предлагат: 
 Много са меки отвън. С подплата, която се отличава в дебелина и плътност от всеки друг памперс бански  
 Подплатата, която е в контакт с кожата е с отлично качество различно от хартиено-подобен плат
 Не притискат чувствителната кожа на бебето и ако са добре притегнати с връвчиците няма опасност от протичане и "инциденти"
  С UV 50+ защита от слънчевите лъчи
 Невероятен дизайн от Френската марка Mayo Parasol 
 
С памперс банските на  Mayo Parasol, може да бъдете абсолютно сигурни, че в чувствителната зона на бебето сте облекли възможно  най-доброто качество за бебето ви.

 
  • Долнищата на Jakabel са направени от мек неопрен, който задържа топлината на бебето докато е във водата и го предпазва от "инциденти". Те са меки и еластични в талията и при крачетата, за да му бъде удобно на детето на морето или басейна. Могат да се носят и върху памперс. Устойчиви са на хлор. Бързо съхнат.  

Специална оферта
- 33%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 10%
Специална оферта
- 15%