Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Xplorer - Лазене / Първи стъпки (№18-22)

BOBUX XPLORER: Най-добрите обувки за лазещи бебета и прохождащи деца!

Компанията Bobux, която е специализирана в  изработването на детски обувки, използвайки най-новите технологии създава XPLORER, перфектните обувки за прохождащи, които тичат, скачат и изследват света за първи път.

Детето Ви е във фаза: Опити за постигане на баланс? Хваща се за мебел или търси ръката Ви, за да направи първите си самостоятелни стъпки? Значи сте много близо до самостоятелни разходки и опознаване на света от изправена позиция!

На този важен етап - Xplorer е правилната обувка!

Вижте как всеки един елемент от XPLORER се грижи за краката на Вашето дете.

1. Велкро лепенка с ластик отвътре

Обичайно на родителите им е трудно да обуят обувки на детето, защото то си събира пръстите и рита с крачета. Като допълнение, повечето деца свалят обувките си и понякога едната се оказва загубена. ..Велкро лепенката на Bobux кобинира мека кожа и ластик, които позволяват да разширите достатъчно обувката, за да я поставите лесно на детското, палаво краче. Благодарение на ластика, тя ще обгърне перфектно крака и глезена, позволявайки му да бъде гъвкав.

2) Подобрена предна част за пръстите

При XPLORER  предната част на обувката е по-широка, което позволява свободното движение на пръстчетата - събиране, разтваряне, свиване в обувката и по този начин - свободното им развитие!

А допълнителната мембрана на външната част на обувката е устойчива на триене пази пръстите защитени от всякакви външни удари и влияния.

2) Мека и гъвкава подметка

А) ЛЕКА

Най-леката подметка, която помага на малките крачета да се движат без ограничения

Б) ГЪВКАВОСТ 360 °

Позволява на малките крачета да се движат свободно във всяка посока осгурявайки им здравословно израстване

В) ЗАЩИТА

Нежни на допир, но с изключително здрава подметка, която защитава краката на бебето от камъни и твърди повърхности като цимент.

Г) АНАТОМИЧЕН ДИЗАЙН 

Нежни извивки, които следват формата на крака, докато той израства

Д) Мек слой с релефни точки, който нежно прилепва към гладки повърхности.

Най-иновативната част от обувките XPLORER е подметката. Технологията Flyform ™ EVA се използва, за да направи вътрешната част на подметката тънка и гъвкава, подходяща за босо ходене и също така устойчива и защитаваща краката на бебето.  Помните ли, че ходенето бос е най-доброто за децата!? Защо тогава да ги караме да ходят върху твърда повърхност с твърда подметка? 

4) Отлични материали

Bobux винаги подбира най-добрите материали . Обувките Xplorer са изцяло кожени. За по-добра дишаемост отвътре имат памучна подплата. За първи път Bobux създаде обувки Xplorer  базирани на Мерино, Новозеландска вълна, която е дишаща и абсорбира влагата на крака. Това означава, че краката на детето няма да бъдат потни и ще им бъде топло в студеното време и прохладно в горещото!

Ежегодно обувките Bobux биват награждавани за своя дизайн и високо качество!

 

 

 

Ревюта

Нашето дете проходи точно с такива и преди това беше с изцяло кожения модел на тази марка, няма никакви проблеми ???? бих ти препоръчала на тези, който нямат притеснения

Най-добрата ни покупка