Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Bobux Dimension trainer - Sports

 
Носителят на награда обувките Dimension на Bobux за активните крачета !!
Изключително гъвкава обувка, с много лека и здрава подметка, която среща нуждите на растящото краче. Плетката от вълна мерино и найлон позволява на крачетата да дишат, докато еластичната закопчалка подсигурява плътно прилепване към крака и максимален комфорт.
 
 
Материал:
  • Изключително мека кожа+ плетено бомбе от марино и найлон   
  • Бяла Xplorer подметка направена от EVA материал.
  • Плетена подплата от мерино и найлон прежда
Изключително мека и лека обувка, направена от най-качествената кожа. 
 
Изключително умно проектиран материал от плетена прежда, чиято вътрешна страна е направена от вълна мерино, а външната е изработена от издържлив найлон.
Създадени специално да издържа на интензивните дейности на децата на открито, като благодарение на присъствието на мериното, обувката регулира температурата и абсорбира миризмите.


Използваните материали и бои са безопасни за деца (Child-safe), нетоксични (ne-Toxic), тествани в съответствие със стандартите на EU REACH.
 

ПОДМЕТКАТА

  • Много мека и гъвкава EVA гумена подметка, подходяща за ходене и пълзене
  • Меки за нежните бебешки крака, но с твърда обвивка за защита от другите повърхности
  • Меки извивки и изключително пластична обувка издържаща на движение от 360 градуса.
  • Специален дизайн на петна, за да предотврати плъзгане. 

 

Чудесна новина от Independent, които поставят Bobux Dimension II в най-добрите 13 детски обувки за комфорт и стабилност, без да жертват стил!!!
'' Това може да изглеждат като типични черни спортни обувки, но не са - създадени като гъвкава ежедневна обувка, предназначена за динамично движение, имащи изключително олекотена трайна подметка. Плетката от найлон и пласт от вълна мерино позволява на малките крачета да дишат и регулират температурата, а прилепващата се каишката се затваря плътно, осигуряваща удобно прилягане. Подметката пък е направена да създава добро сцепление, което пък помага на шест-годишните "спортисти" да бягат по-бързо."
 

 ГРИЖА ЗА ОБУВКИТЕ:

Почистете с мокра кърпа. Избягвайте да ги потапяте изцяло във вода. Изсушете естествено, но не и на директна слънчева светлина. Не ползвайте сушилня или белина. Малките надрасквания могат да бъдат намалени с използването на паста за кожа в същия цвят.

В Bobux си имат фраза: "Етап, не възраст" и серията обувки Step Up следват, точно тази философия. Те отговарят на нуждите на децата в първите им стъпки, докато не започнат да вървят сами и уверено. Моделите Step Up покриват деца от 7-месечна до 2-годишна възраст, в зависимост от персоналното им развитие. 

Въз основа на уникално адаптираните им форми, Step Up са научно проектирани да подпомагат здравословното развитие на бебешките крака на този ключов етап от тяхното развитие, и в същото време да бъдат предмет на желание от родители, които се отличават със специален вкус.

 
Специална оферта
- 20%
 

Този продукт ще бъде наличен на 31/08/2021

  117.20 Лева