Безплатна доставка през месец декември

 

Paca Pod

Чантата, която ще освободи ръцете Ви и ще организира всичко, от което се нуждаете!

 Вие сте майка и пътуването с бебето е необходимост. Детските нужди са много и различни. Ние разбираме, че всички те трябва да бъдат удовлетворени, и че всичко трбва да Ви е подръка, като например... в дамската Ви чанта. В същото време Вие искате да бъдете нещо повече от организирана майка, а именно - жена със стил!

 Какво по-хубаво от това да съхранявате бебешките аксесоари в красива чанта с уникален дизайн, която можете да използвате както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Чантите PacaPod са стилни и имат световен успех. Те съчетават всичко необходимо за една модерна майка. В тях организирането на бебешките аксесоари става лесно и бързо!

 PacaPod е променяща се, магическа чанта с несравними естетика и стил. Благодарение на системата 3 в 1 - 3 отделни чанти работят самостоятелно и заедно, като една! По този начин "суматохата" в чантата Ви ще остане някъде далеч в миналото! 

Чантата съдържа:

  • Матраче за смяна на пелени
  • Термоизолиращ несесер за съхранение и транспортиране на храни
  • Несесери за съхранение на пелени, бебешки кърпи, кремове
  • 2 куки за закачане на количката
  • И много отделения за съхранение на лични вещи
   Модерни, стилни и практични, чантите Paca Pod са печелили, не една и две световни награди за иновация, ергономичност и естетика и разбира се сърцето на повече от 250 000 майки по целия свят! 
 

 Това са стилни дамски чанти, които могат да се използват за всякакви поводи. Пазят всички мамини тайни и покриват всички нужди на една съвременна жена!

 Изберете вашият модел:

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив