Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Благотворителна кауза

Благотворителна кауза

" Коледно чувалче "

Тази Коледа ще подадем ръка на няколко родилни отделения в държавни болници в страната ни, като подарим Спални чувалчета 2в1 Grosnug  на бебчетата родени в деня на Коледа! Подготвили сме важна роля и за вас, нашите последователи и всички вие може да се включите в каузата. Каква е тя и как може да се включите, четете в долните редове:

- Споделете с нас - Кои родилни отделения на държавни болници, според вас имат нужда от подкрепа и с радост биха приели нашият дар, който да подарят на мамите, решили да посрещнат първия плач на детето си между техните стени?
В замяна на Вашата помощ, ние ще подарим на 3-ма от вас продукт по избор от марката GRO или дори самият Grosnug, а на всички участвали и помогнали ни с решението ще подарим 20% отстъпка от стандартната цена на всички продукти в сайта ни www.Reia.bg (Отстъпката няма да важи за намалени продукти).  Отговорите може да качвате, като коментар на публикациите качени на фейсбук и инстаграм, учасвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите награда:

Фейсбук публикацията ще откриете ТУК 

Инстаграм ТУК

Как се роди идеята?

Една дама от екипът ни очаква своето бебче през Декември и през всичките отминали 7 месеца едно от най-трудните решения, които е трябвало да вземе е било: - "Къде да родя?" В родния и град опциите са 2 - 1 държавна и 1 частна болница. Всеки знае разликите между държавна и частна болница - условия, хигиена, внимание... Поради определени причина една, от които е желанието и за естествено раждане тя решава да избере държавната болница, където има по-голям поток от естествно раждащи жени. По развитието на родилното отделение там се работи и условията са подобрени, но хората все по-често започват да избират частното пред държавното. И така държавното оства все по-назад, като много краен вариант и избор. Дори фирмите, които спонсорират болници вече се насочват предимно към развити, частни и скъпи болници.  За това ние решихме да подадем ръка на държавните болница, като подкрепим бъдещите мамите родили там и им подарим иновативен продукт, който е любим в Евопа.

Какво ще даряваме?

Най-иновативното решение за по-спокоен сън на новороденото, което съчетава повиване и спален чувал - Казва се Grosung и е спален чувал за повиване 2 в 1, в който ръчичките могат да се държат вътре или отвън и е абсолютно здравословен за ставите и крачетат освен това е удобрен от International Hyp Dysplasia Institute. Разгледайте го ТУК