Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане
Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане

Peppa Sweeties - играчка за гризкане и гушкане


 

33.80 Лева

PP-SS
В наличност
+

Приятелите от серията Комфорт са новото предложение на Babylonia  за кукли (тип утешители) за гушкане, гризкане и комфорт. 

Те са направени от 100% органичен памук. 

Главата им е пълна с вълна, която абсорбира миризми. Здраво са ушити и могат да се перат в пералня.

 

Peppa Sweeties са утешители предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за детето ви.

Ако мама и татко спят с Peppa Sweeties, те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близоста ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Peppa Sweeties са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите.