Поръчайте сега: 0888 06 17 79

GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване
GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване

GroEgg 2 - термометър за стая с USB захранване

GRO


 

74.50 Лева

491353
В наличност
+
Най-голямата тревога на майката е да се погрижи за здравето на нейното дете. Подходящото облекло и температура в детската стая е от съществено значение за това !
С отличения с награди термометър Gro Egg винаги ще знаете температурата в стаята и по този начин бебето ви ще бъде правилно облечено през целия ден и нощ! Майки от цял ​​свят го изпробваха, оцениха и накрая го гласуваха на "Mother & Baby Awards" като най-добрия продукт, давайки Gro Egg първото място сред десетки продукти!
 
Правилната стайна температура е много важна за създаването за правилна и безопасна среда за бебето по време на сън. Учените препоръчват за идеални градуси на стаята по време на сън да бъде между  16–20 ° градуса.
 
 
С GroEgg венага знаете каква е температурата в стаята...дори от далеч. Ето как светлината на яйцето ще ви го показва: 
 
   Твърде студено                Препоръчителна                    Топло                          Твърде топло
 
Към допълнение с лесния и достъпен дисплей, яйцето Groegg 2 включва  4 регулируеми нива на яркост, което ще ви позволи да го ползвате и като нощна лампа или "приглушена" светлина за бебето, докато заспива. 
Включва :

  • Дигитален термометър, който сменя цвета си спрямо температурата на стаята.
  • Мека нощна светлина за спокоен сън
  • 4 цвята, които да са в съответствие с нашата система за класифициране на спални чували (тог), която улеснява родителите да държат бебето на подходяща температура   
  • 4-степенна система за регулиране на яркостта на светлината  
  • USB кабел - лесно зареждане
  • Направен от мек силикон
  • Перфектен аксесоар за Grobag пелена или Grobag спален чувал.


Как да оперирате с GroEgg2 Може да видите и във видеото тук: 
 
 
 
 
 
 

Сходни продукти