Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор
Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор

Aerosleep Evolution Pack - сет за безопасен сън - матрак + протектор


 

321.60 Лева

AM-EV
+
Комплекта Aerosleep Evolution Pack се състои от матрак и протектор за матрак за интензивна употреба! Матракът осигурява оптимална лумбална опора за Вашето бебе, а протекторът пази детето по време на сън!
Благодарение на иновативната 3D технология на AeroSleep, комбинацията от матрак и протектор, гарантира, че бебето Ви диша свободно, в здравословна и безопасна среда за сън.
 
  • Основен матрак:
Този матрак е среден клас. Предлага плътноста от 35 кг/м³ (плътността представлява устойчивостта и издържливостта на матрака!) Калъфът е мек на допир и се пере в пералня машина на 60°C. Модела осигурява оптимална стабилност на кръста (лумбална защита)!
 

  • Протектор за матрак Aerosleep:
    Защитната подложка AeroSleep е изработена по специална 3D  технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който то може да спи спокойно, дори когато спи по коремче. Дори и да сложите тежест от 3000кг върху него въздухът ще продължи да циркулира, а няма да бъде комресиран. Благодарение на Aerosleep вашето дете ще спи сякаш на надуваем дюшек. Наистина! С Aesrosleep вашето дете ще диша без проблем дори и да се обърне с лице към матрака.
Заедно с непрекъснатата циркулация на въздуха детето никога няма да прегрее.
3D структурата на протектора:
 
  • 3D слой - пчелна пита
  • Абсорбиращ слой (точно под въздушния), който  поглъща всякакъв вид течност, така че ако Вашето дете се намокри през нощта, но не ви сигнализира, то абсорбиращият слой ще изтегли течността и благодарение на въдушния слой ще изсъхне много бързо и вашето бебе отново ще спи на сухо. 
  • Водоустойчив слой - позволява на течностите да не достигат до матрака и съответно той е защитен не само то петна, но и от гъбички и бактерии, които могат да се развиват.
 
Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60 ° С се умъртвяват и по-устойчиви микроби!
Така Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  
 
Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!
Evolution Pack е идеална комбинация от качество и цена, която ще даде на бебето безопасен и здравословен сън!
 
Гледайте непременно това видео: 
 
 

Препоръчваме ви да разгледате